Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem akar semmit akkor még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar semmit akkor még is miért ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó hogy beleszerettem az egyik lány osztálytársamba.. Ez még tavaly történt november környékén.

Neki akkor is volt és most is van barátja. (ugyan az az ember) Én megpróbáltam, még így is hogy van barátja.. De azt mondta hogy nem akar többet mint barátság. Oké elfogadtam a döntését, és már nem úgy viselkedtem vele, hanem úgy mint egy szimpla lány baráttal.. Majd írt nekem egy 2 oldalas levelet amiben leírta hogy mekkorát csalódott bennem hogy el hanyagolom stb stb. (részben igaz mert nem kerestem annyit..)

Folyamatosan szerelmes idézeteket küldözget nekem, meg, hogy nem -e akarok nála ott aludni hétvégén náluk, be akar mutatni a családjának. Most akkor mivan?:D

Nekem ez elég fura.. De ha szóba hozom előtte hogy lehetne több is akkor egyből arra hivatkozik hogy "csak barátok maradjunk"

Jah az hozzá tartozik hogy tavasszal csókolóztam vele..

Szerintetek mit akar??

17 évesek vagyunk mindketten

2013. szept. 29. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Basszus hát beszéld meg vele, hogy mekkora kavarógép - azért "hanyagolod" mert tiszteletben tartod, hogy nem akar téged, és még barátja is van... Tájékoztasd már hogy mekkora szemét! -.-
2013. szept. 29. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Elmondom neked lányként. Tetszik neki, hogy odavagy érte, de nem akar többet, viszont amikor azt látja, hogy kezd lanyhulni az érdeklődésed, akkor gyorsan csinál valamit, hogy visszaszerezze. Ez bennünk van. Én is csinálom ezt az exemmel, mert szeretem ezt az érzést, a rajongását, hogy tudom, hogy ott van, és engem vár. Tudom, hogy görénység, de nem érdekel, mert a pasik is szemétkednek velünk épp eleget.
2013. szept. 29. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Akar egy jo baratnot. :D
2013. szept. 29. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Na jó, elmondom a többit is: Egyrészt, azt akarja, hogy mindenki vele foglalkozzon (te és a barátja is), mert ez neki olyan jó, hogy nyalják a popsiját.... Maga mellett akar tudni, hogy minél többen szeressék. Nem veszi észre, hogy mekkora bunkóság, mert csak magára gondol. Másrészről totál csalfa is a lány, hogy ezt megengedi magának.

Szerintem rázd le - Legalább szálljon magába....

2013. szept. 29. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat..:D Nehéz lenne lerázni, mivel osztálytársam és mellettem ül. De a lényeg hogy miért akar bemutatni a családjának? Nekem ez a fura..:D
2013. szept. 29. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem buta a lány. Meg hiteget csak annak érdekében ,hogy foglalkozzál többet vele. Ilyennel, aki így "szivat", ne akarjál kapcsolatot sztem, nem te érdekled mint pasi, hanem saját maga érdekében, hogy neki jó legyen, csábítgat magához, mert szereti, ha foglalkozol vele. Maradjatok barátok sztem, és hát a leveleit nem nagyon tudod úgy kivédeni, hacsak nem tiltod le, de barátokat ugye nem szokás. Mondd meg neki sztem, hogy döntse már el végre, mit akar, v mondd a szemébe, h ne szórakozzon veled szerelmes levelekkel, ha nem akar semmit; esetleg, mégegy variáció, valaki feltörte a cuccosát és nem is ő küldözgeti neked azokat a cuccokat, v más is regizett az ő nevében; de sztem csak feltűnő lenne, szóval "baráti-szeretet-hiánya" van, vagy mi.. Mindig kell egy barát, akinek kisírhatja minden baját:)
2013. okt. 10. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is csak szívja az agyadat... nekem is volt alyan hogy tetszettem az egyik oszt.társamnak akivel tényleg baráti viszonyba voltam de többet nem akartam..mégis valahogy bennem volt egy olyan érzés hogy akarom hogy foglalkozzon velem..és amikor már nem írt annyit , meg nem beszéltünk sokat akkor meg elkezdtem én keresni..nem tudom ez ilyen lány szokás hogy ha van valaki akit meg kaphatnánk akkor nem élünk a lehetőséggel, de ha már látjuk hogy már nem úgy viszonyul hozzánk akkor meg ő kell... de az is lehet hogy nem tudja eldönteni hogy mit akar . Igazából nagyon sok dolog állhat a háttérben .
2013. okt. 11. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Dedós...majd kinövi 25 éves korára
2019. nov. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!