Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim eltiltottak a barátomtól! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok és van egy barátom akit nagyon szeretek!
Nagyon kedves velem és megértő is! Még nem találkozott a szüleimmel,De a szüleim mégis eltiltottak tőle csak azért mert roma származású (én magyar vagyok)és állandóan azt mondják h, "Ilyen életet szeretnék magadnak? Erre neveltünk? Nem illik hozzád! Szakíts vele!" hogyan győzzem meg a szüleimet ,hogy ne ezáltal ítéljenek meg embereket?
2013. szept. 27. 15:52
11/11 anonim válasza:
#9: Van benn igazság, amit te is írsz. Önmagában a diploma -mint tárgy- ez nem mérvadó, viszont az az, hogy tanult ember-e az illető avagy sem. Ez már a beszédéből lejön valakinek. És talán diplomával nagyobb az elhelyezkedés valószínűsége egy jól fizető állás reményében. Persze nem azt mondom hogy a szakmunások rosszak, de ebbe ne mennyünk bele, de maradjunk annyiban, hogy egyetemre nem csak pénzes család fiainak érhető el. Vannak államilag támogatott szakok is -én is ilyenre járok-. Normális BSC-s szak, és nem OKJ-s felsőfokú. (persze olyanban is van támogatott). Oda pedig csak úgy lehet bekerülni, ha van érettségid, és a benne szereplő jegyek 4-es körüliek. Tehát amint látod a roma állapolgároknak is elérhető az anyagilag támogatott egyetemre járás, csupán tenni is kellene érte. De lényeg a lényeg, a mai világban a pénz a mérvadó. Emiatt a lány szüleit nem ítélném el, hiszen a legjobbat akarják a lányuknak, és gondolnak a jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!