Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmnek milyen ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek milyen ajándékot csináljak saját kezűleg?

Figyelt kérdés
Nincs semmi alkalom csak így simán meg akarom lepni, de nem tudom mivel. Valami kis frappáns kis ajándékot amit eltudok készíteni neki, vagy hasonló. Aminek nagyon örülne és még akár a könnye is kicsordulna :) Segítsetek please :))

2013. szept. 26. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én például imádom a palacsintát...tovább nem kell ragoznom.
2013. szept. 26. 23:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat légy szíves... -.-"
2013. szept. 26. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Mennyire jó a monotóniatűrésed?

[link]

[link]

2013. szept. 26. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Oh, bárcsak az én barátom is ilyen romantikus lenne! :)

Na mindegy.

Egyik barátnőmnek a barátja mikor 13 hónapja voltak együtt, 13 szál rózsát hajtogatott papírból, szerintem ez tök aranyos, ha éppen valahányadik hónap felé közeledtek, de persze nem kell ehhez év/hónapforduló vagy ilyenek, lehet anélkül is. :)

Karkötőt vagy nyakláncot is fűzhetsz vagy szőhetsz vagy hasonló, a neten van rengeteg minta, szerintem válogathatsz onnan is.

Vagy ha van otthon bőrszíjad (nem túl vastag), azt is megcsinálhatod karkötőnek, és hasíthatsz bele szívet, vagy a nevét, vagy a kezdőbetűtöket pl P+L...

Nekem tetszene, de nem tudom a barátnőd mennyire szereti az ilyesféle dolgokat. :)

De amúgy süthetsz is, vagy főzhetsz neki valami finomat.. Süti... Az első válaszoló sem mondott hülyeséget a palacsintával. :D

Naptár a közös képeitekkel... Bár én ezt karácsonyra adtam anno. :)

Remélem azért tudtam valamennyit segíteni. :D

2013. szept. 27. 18:13
 5/7 anonim válasza:
ha vagy annyira kreativ,akkor csinálj neki egy képkeretet benne egy rolatok készült közös fényképpel! :)
2013. szept. 27. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek főleg a 4-ik válasz adónak :) Tudom, hogy nem írt hülyeséget nem neki írtam :) Köszönöm nagyon :))
2013. szept. 27. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja, akkor félreértelmeztem. Nincs mit! :)

Írhatsz privátot is, ha gondolod segítek keresgélni, van még megannyi aranyos ötlet! :)

2013. okt. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!