Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek milyen ajándékot csináljak saját kezűleg?

Oh, bárcsak az én barátom is ilyen romantikus lenne! :)
Na mindegy.
Egyik barátnőmnek a barátja mikor 13 hónapja voltak együtt, 13 szál rózsát hajtogatott papírból, szerintem ez tök aranyos, ha éppen valahányadik hónap felé közeledtek, de persze nem kell ehhez év/hónapforduló vagy ilyenek, lehet anélkül is. :)
Karkötőt vagy nyakláncot is fűzhetsz vagy szőhetsz vagy hasonló, a neten van rengeteg minta, szerintem válogathatsz onnan is.
Vagy ha van otthon bőrszíjad (nem túl vastag), azt is megcsinálhatod karkötőnek, és hasíthatsz bele szívet, vagy a nevét, vagy a kezdőbetűtöket pl P+L...
Nekem tetszene, de nem tudom a barátnőd mennyire szereti az ilyesféle dolgokat. :)
De amúgy süthetsz is, vagy főzhetsz neki valami finomat.. Süti... Az első válaszoló sem mondott hülyeséget a palacsintával. :D
Naptár a közös képeitekkel... Bár én ezt karácsonyra adtam anno. :)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni. :D

Ja, akkor félreértelmeztem. Nincs mit! :)
Írhatsz privátot is, ha gondolod segítek keresgélni, van még megannyi aranyos ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!