Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az exemmel kapcsolatban, ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
körülbelül 4 hónapja szakítottunk a barátommal. de én még mindig érzek iránta valamit. 1 hete áthívott filmezni magához de abból nem volt nagy filmezés mert ő végig nyomult rám meg minden és hát jól elvoltunk... azután nem keresett pár napig, de én már nem tudok kiigazodni rajta ha ennyire akar,akkor miért nem mondja vagy valami. de ha elmegyek valahova akkor kérdezi hol voltál/kivel stb... és még ráadásul majdnem minden nap találkozunk. de én szeretem és úgy érzem ahogy bánik velem meg minden hogy ő is de nem vallja be magának. nem tudom mit tegyek vele kapcsolatban.
17/L 21/F
2013. szept. 25. 22:11
2/3 AeonFLUX válasza:
Csak dugni akar, kapcsolatot nem.
3/3 anonim válasza:
Előre is bocsánat az általánosításért, de az ehhez hasonló helyzetekbe belebonyolódva általában egyre hosszabbra nyúlik BIZONYTALANSÁG és ez hosszú távon egyre rosszabb. A legjobb ha ilyenkor leültök egymással, tisztázzátok hogy amit beszéltek az csak kettőtök között maradjon(mert szerintem így tudtok igazán őszinték maradni) elmondod neki,hogy nagyon fontos lenne neked ha megbeszélnétek, hogy mit érez irántad, mert te bizony ,,ezt meg ezt" érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!