Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemmegy. Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemmegy. Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
szisztok! nem kerek negativ komikat .. fb.n ismerosom lett egy nalam csak 3evvel idosebb srac akinek volt baratnoje aki velem egy evfolyamba jart . 2honapig voltak egyutt de a csaj dobta csaladi okok miatt vagyis nem azert mert nem szerettek egymast..es osszejott egy masik sraccal.. Gaborral ekkor kerultunk kozelebb egymashoz vagyishat irogattunk ,taliztunk es mar 1.tali utan oda voltam erte! masodik talin lefekudtunk nagyon megbantam mivel ilyen meg sosem volt h ismeretlenul ..es megcsak nemis jartunk meg smmi.. ezek a talizgatasok kb 5honapig tartottak.nemtudom minek nevezni ezt ,mert nem voltunk egyutt megis ugyereztem h az enyem..nagyon megszerettem csak hogy o nem az az erzengos..nemmutatta ki az erzeseit. de ez volt a legkisebb baj. ha jo ha rossz ido volt mindig naluk voltunk es esze agaba sem volt elmenni valahova vagy setalni..ugyereztem h csak kihasznal .es igy utolag is igy gondolom ,barátnoim szerint is ..nem hallgattam rajuk..ezalatt az 5honap alatt kb4x felhoztam a kapcsi temat es mindig azzal jott h nemakar..mert h megakar ismerni jobban ..kesobb egyaltalan nemakart mikor megmondtam h jo feladom akkor meg mar teljesen megvaltozott ..h talan megis..es mar a vege fele kezdett belemenni..csak ugy ereztem nem vagyok nki eleg jo hiaba probalok nki megfeleni..mondta osszejonne velem.csak h nemvagyok olyan aki minden hetvegen bulizik stb. vegulis igaza volt..bejeloltem egyik haverjat bnom miatt es ramirt h miert maszok ra..:o letorolt. mert h en mitkepzelek magamrol..utana bocsanatot kert de megmondtam itt vege. parnap mulva ejjel irt egy regenyt h napok ota nemtud aludni es hszar nelkulem..felis hivott .de ugy voltam vele h ami nem megy nem kell eroltetni,ettol fuggetlenul nagyon szeretem. 1honapja volt ez.tegnap bejeloltem mert nagyon hianyzik este lattam h elutasitotta es nem irt aznap a varosunkba volt egy kisebb fesztival szeruseg es este bnoim elmondtak h egy ronda csajjal smarolt meg fogta a kezet stb.hat ez sziven szurt..nem csakaz h ilyen konnyen tullepett hanem az h nekem honapokig kellett megfelelni nki,o meg kevesebb mint egy honap mulva talalt egy csajt akit FELVALLAL.es itt eza lenyeg. nemaz h ronda..hanem h ot felvallalja, a csaj a sulimba jar jovoheten megtudom kiaz.nem csinalok smit.smmi ertelme. tonkretett nemtudom h mitcsinaljak.. probalom massal elfelejteni de nemmegy.. :(

2013. szept. 22. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Korod????
2013. szept. 22. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
17 multam
2013. szept. 22. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem volt egyszerű megfejteni ezt a maszlagot. Szerintem hagyd a srácot, nem kellettél neki eléggé.
2013. szept. 22. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:

te voltál az ingyen könnyűvérű nő

mit csodálkozol? 17 évesen nincs hamar szex mert így jársz.

2013. szept. 22. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Bonyolult en sem ertem igazan.lehet az egesz az enhibam,sokszor leszart nemirt,nem hivott.tobb talit is lemondott es elmondta nem 1x h nemkar kapcsit.akkor ez a lany? o miert jobb?nemertem .
2013. szept. 22. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy hulye voltam meg is bantam..talan ez lehetett a baj
2013. szept. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!