Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem bízik bennem, szakítsak vele?
Színte csak fiú baràtaim vannak, a fiúmat ez mindig zavarta pedig kis millioszor elmondtam neki hogy csak őt szeretem. A múlt héten volt a szülinapom és az egyik baràtom hozott nekem egy csokor virágot és csokit én pedig megöleltem ez számomra nem jelentett semmit, de azért mégiscsak több mintha csak annyit mondok neki hogy kösz. Ezen persze teljesen kiakadt bevallom nekem se esne jol ha màs lànyt ölelgetne de azért mégis csak... Aztàn azóta is egy paraszt velem amikor megcsókoltam akkor is azt mondta hogy csókolgassam azt a másik gyereket. Mit javasoltok hogyan tovább?
(bocsi a helyesírásért meg hogy ilyen összeszedetlen vagyok, annyi minden kavarog bennem)
hát a barátod nem egy földönkívüli, hogy ez nem tetszik neki nyugodj meg...
nekem se tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!