Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre a srác, hogy IMÁDOM?
Van egy osztálytársam, még új itt a srác, de nagyon tetszik és annyira szeretnék beszélni vele,megérinteni Őt. Teljesen megbolondít, alig várom reggelente hogy lássam, lopva nézek felé az órákon és szünetben. Imádom a hangját, a mosolyát,ahogy nevet, az egyszerű lényét. Mindig rá gondolok, egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből.:D :)
17/L
Lehet, hogy észreveszi, csak lesz*r.
Ha meg nem veszi észre, az azért van, mert csak ránézel. Egy nézés nem jelent semmit, egyértelműbb jeleket adj.
Nem igazán tudok a közelébe férkőzni, az osztályba pár sráccal jóba van, és velük szokott lenni szünetekbe. Nem tudok csak úgy oda menni hozzá hogy: Szia. Hogy vagy?
Egyből mindenki vágná hogy mi a szitu azt pedig nem szeretném.
Na igen egy Szia hogy vagy? Kérdésből minden kiderül.A pkutonium hajtomű titka is..
Ne legyél már ilyen suta.Vagy kezeményezel..vagy lemondasz róla.
Nyilván nem tetszek neki, hiszen nem vagyok egy topmodell alkat. Nem szoktam bámulni,nem is adok neki "olyan" jeleket, a kérdést sem jól tettem fel, csak nem jutott eszembe jobb kifejezés :D
Nem is merek úgy pillantani rá,hogy 'jelnek' vegye,vagy hasonlók mert tutira nem jövök be neki.
Én is új vagyok az iskolámban és más csaj szólt,hogy "látod mit csinált az előbb az xy? na, azt miattad csinálta"
eléggé vak vagyok ezekre a "jelekre". pláne,ha "pasim van,bocsi" csajok csinálják ezt...mert csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!