Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz valamennyire?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy akiknek együtt kell lenniük, azok úgyis együtt lesznek? Ha szakítás van, ha messze van, ha 1-2 évig nem beszéltek, de akiket a sors egymásnak szánt, azok még mindenképp fognak találkozni a jövőben, esetleg újra összejönni? Remélem értitek valamennyire a kérdést, nektek mi a véleményetek?2013. szept. 12. 17:57
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy sors. Nőlj fel.
2/5 anonim válasza:
A baj csak hogy nem tudjuk,hogy kiknek kell együtt lennie..
3/5 anonim válasza:
Én értem a kérdést, viszont szerintem ez nem igaz. Például, ha én egyszer szakítok, az 100%, hogy nem jövök össze újra azzal az emberrel. Amúgy is, ha hiszel ebben az elméletben, akkor "az igazi"-ban is hinned kell. Egy olyan ember nem lehet az igazi, akivel kapcsolatban már merült fel olyan probléma, ami miatt szakítás lett a vége. Nekem ez a véleményem.
4/5 JohniDaren válasza:
1-es nek van igaza, NEM IGAZ!
5/5 anonim válasza:
Én hasonló szituációban vagyok...a lényeg az, hogy szerintem minden okkal történik, tehát ha a sors úgy akarja biztosan fognak még találkozni azok akiknek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!