Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik végzet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik végzet? Lehet azért érzem azt hogy én vele leszek?

Figyelt kérdés

mielött leoltanál,vagy hülyeségeket írnál elöbb legalább olvasd végig..

tehát a sráccal fél évig voltunk együtt, (a srácról tudni kell hogy kicsit depressziós)..igaz nem sok idő, de nagyon megszerettem, és ő az első akit télleg mindenestül, minden hibájával együtt imádok, igazából először nem is tetszett, de az első találkozásnál már levett a lábamról, és nemtudom hogy csinálta, ennyire még nem vonzódtam senkihez, már akkor nem bírtam ki hogy ne csókoljam meg, pedig általában nem vagyok ilyen és elég félénk is vagyok, vele teljesen biztonságba éreztem magam, és úgy éreztem mindenem megvan amire szükségem van, vele vesztettem el a szűzességem is, amikor csak velem volt szinte már 2 mp után hiányzott hogy nem csókolhatom, úgy hogy mellettem van, leírhatatlan ez az érzés.. amikor vele voltam szinte megállt az idő.. aztán lassan megváltoztak a dolgok, csúnyán átvert, de én még ezek ellenére is ugyanúgy szerettem, az első szakítás után éreztem hogy mi még együtt leszünk, ilyen megérzés féle volt, egyszerüen nem tudtam elfelejteni,szinte minden este sírtam miatta, hiába találkoztam más srácokkal akkor is csak rá gondoltam hogy milyen lenne ha most vele lehetnék.. hónapokig nem beszéltünk, és egyszer csak újra megkeresett ,én persze vissza mentem hozzá, de már nem tudtam nagyon bízni benne.. de újra megtette és újra átvert, azután ismét nem beszéltünk pár hétig, de végül újra összejöttünk, akkor azt hittem igazat mond, hogy megváltozott és hogy csak én kellek neki.. minden reményem benne volt,és újra csalódást okozott.. teljessen összetörtem, most letöröltem mindenhonnan hogy ne tudjon elérni se, de a legroszabb hogy még mindig szeretem, és még ezek ellenére de most is csak úgy tudok rá gondolni hogy mi még együtt leszünk, teljessen az az érzés van bennem,ezzel nyugtatom magam, egyszerüen nem is tudom elképzelni mással az életem, vagy hogy ő nincs benn, ha ilyenre gondolok szinte szét roppanok, úgy érzem hogy mi még együtt leszünk, még ha sok idő múlva is.. engem már az se zavarna ha 60 évesen keresne meg csak legyen velem! lehet ez valami megérzés? vagy ilyet egyáltalán megéreznek az emberek? nemtudom miért szeretem ennyire de az biztos hogy ez nem csak a rózsaszín köd.. ilyet még nem éreztem sose senki iránt

2013. szept. 9. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs végzet, csak ha bevégzed
2013. szept. 9. 19:44
 2/4 Pendulum92 ***** válasza:
Nem, ez simán függőség.
2013. szept. 9. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Egesz hasonlo a tortenetem,csak az enyem 12 eve tart, es nincs benne ennyi atveres..par eve megint osszejottunk, akkor en is azt hittem, hogy ha nem is akkor, de valamikor mi ugy megtalaljuk egymast, hogy tobbe nem lesz vege..o is igy gondolta...6 honapig tartott, aztan eltunt, se kep-se hang...egy baratja meselte, hogy keptelen volt feldolgozni ezt a kapcsolatot(nekem fel kellett volna adnom az eletem erte, mas varos, munka, gyerek, de nem tudta kivarni). Akkor engem annyira osszetort, hogy mar kemeny a szivem. Valoszinuleg sosem lesz kozombos a szamomra, foleg, hogy azota megint beszelunk, de mar nem hiszek neki....

Szerintem csak ovatosan, nem szabad utanuk futni, en a sajat boromon tapasztaltam meg....

2013. szept. 9. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
de ez pont az, a rózsaszín köd... ha visszajönne visszafogadnád és bevennéd megint az összes hazugságot, és átverne újra meg újra, amíg egyszer el nem határozod hogy *aszódjon meg ott ahol van, te nem foglalkozol vele. szerintem jobb előbb mint utóbb, de ennek biztos vége lesz. nincs közös jövőtök, csodák nincsenek, ebben a kapcsolatban te nem is vagy, nem is voltál nem is leszel boldog SOHA.
2013. szept. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!