Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem azt mondja nem kívánja a sexet bővebben lentebb?
A barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt.
Ezalatt 5x feküdtünk le egymással.
Elmagyarázom röviden
Én szűz voltam és eddigi aktusoknál hol hamarabb elmentem, hol hamar, hol lelankadtam.
És azt mondja a barátnőm elment a kedve a sextől a kudarcok miatt.
Mivel az utolsónál már felizgulni se tudott és fájt neki ( bár nem mondta csak másnap)
Állítólag én bunkó vagyok vele( van benne igazság de csak olyankor ha ő kezdi) és hogy azért se kíván engem mert így viselkedek.
Meg, hogy mindig csak nekem jó a sex, és nem akarja magát összedzsuvázni 2 perc miatt.
( hozzáteszem legutolsónál igaz kikaptam párszor mert majdnem elmentem, de a végén elment, azt is megjegyezte ez így nem jó, hogy állandóan kiveszem.
De miután rámült már nem vettem ki, és ő ment el hamarabb. de akkor is .. akkor se akar és arra fogja a viselkedésem miatt nem kíván , sőt még azt se kívánja, hogy magához nyúljon, tönkretettem..... szerinte
a gumi kilőve mert latex érzékeny.
tablettát szed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!