Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom hova tenni ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Nem tudom hova tenni ezt az érzést, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja mentünk szét az ex barátnőmmel, első nagy szerelem volt neki is nekem is. Ő még élni akart persze mindezt eljegyzés után. 1.5 évig voltunk együtt. A helyzet az, hogy nagyjából túltettem magam rajta, ismerkedtem és megismertem egy nagyon kedves lányt. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk mindenben, tényleg mintha őt teremtették volna nekem és ő ugyanezt mondja. Iszonyatosan boldog vagyok a leányzóval de néha úgy érzem, hogy nagyon hiányzik az exem. Nem tudom mi lesz, hogy lesz, mikor a lánnyal vagyok jól érzem magam vele nagyon, de mikor itthon vagyok folyamatosan az exem jár a fejembe. Érdekelne ti mit gondoltok erről.

Köszönettel

20/F

2013. szept. 4. 23:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy az apja facebookjáról nézeget be vagyok téve közeli ismerősökbe így minden tevékenységemet látja, meg 1 hónapja kábé felháborodott egy barátnőjének, hogy mi az, hogy én szeretem őt de más lányok képei likeolom xD tiszta gyerekes ha lesz*r akkor minek nézeget?
2013. szept. 5. 00:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Pff,alapba mig nem felejtetted el a párod,minek mentél bele egy másik kapcsolatba? Azért,hogy könnyebb legyen elfelejteni? A másik félre nem gondoltál? Akinek komoly érzései vannak?

Amúgy 2 évig voltam a párommal.Előtte volt egy 5éves,de az soha nem volt ilyen komoly mint a 2.A évessel is szétmentünk,azt hittem soha nem leszek túl rajta,s lám jött egy fiú az életembe,akit mindennél jobban szeretek.Viszont amikor meglátom,hogy a volt párom a párjáról milyen képeket rak ki,kicsit fáj,vagy megdobban a szivem,de nem gondolom azt,hogy még szeretem.Csupán fontos része volt az életemnek,amiből sokat tanultam.

Helyedben hagynám az ex barátnőm.Nem véletlen mentetek szét.Azért érzed még ezt,mert Ő volt az első.Viszont azon is elgondolkodnék,hogy a mostani pároddal mi legyen..

2013. szept. 5. 00:33
 13/14 A kérdező kommentje:
A mostani lányt nem tudnám ott hagyni, nagyon belém szeretett azt mondta én vagyok a másik fele és, hogy voltak 1-2 éves kapcsolatai több is és ott 2 év alatt nem érezte azt amit velem 2 nap alatt. Nincs semmi gond közöttünk csak néha eszembe jut az ex, de igyekszem kiölni magamból és nem átterhelni a mostani leányzóra a dolgokat.
2013. szept. 5. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor megvan oldva a dolog :) Ha tényleg szereted a mostani barátnőd akkor koncentrálj rá.Érhető teljesen ha néha még eszedbe jut.Nekem is szokott,de tudom h nem szeretem,és még ha meg is kérdezné se akarnék vele lenni újból.
2013. szept. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!