Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatból barátság, barátságból kapcsolat?
Sziasztok!
Pár éve ismerkedtem meg egy lánnyal akivel összejöttünk, de elég gyerekesek voltunk még. Azóta benne bízok a legjobban, és elvileg én vagyok a legjobb barátja. Nem rég újra összejöttünk és nagyon jó volt, viszont nem akarjuk elrontani a barátságunk, szerintetek ez lehetséges?
Arra gondolsz, hogyha esetleg szakítotok, akkor barátok maradhattok-e? Hát, több lehetőség van.
Tegyük fel, hogy úgy fogtok járni mint én az exbarátommal. Az elején jó haverok voltunk, járkáltunk át egymáshoz, fél év barátság után jöttünk össze. A kapcsolatunk alatt sokszor megbántott, csúnyán szakítottunk. Ebben és ilyen esetekben szinte lehetetlen a jó barátság megtartása.
De elképzelhető, hogy a kapcsolatotok alatt esetleg elhidegültök egymástól/kiábrándultok a másikból, és békésen, közös megegyezéssel véget vettek a párkapcsolatotoknak. Ilyen szelíd szakítás során megmaradhat a jó viszony, ha még mind a ketten pozitívan álltok egymáshoz.
Az a baj, hogy én nagyon szeretem őt, de nem tudom, hogy ő mennyire engem.
És úgy érzem, hogy képes lenne szakítani velem, azért, hogy megmaradjon a barátságunk. Én tudom, hogy akkor is jóba lennénk, de nagyon fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!