Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elhagyom eldobja az életét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhagyom eldobja az életét mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tönkrement a kapcsolatunk a pasimmal az ő hibájából, bocsánatot kért már nagy sokszor és azt mondja megváltozott de én már nem szeretem de ha elhagyom akkor öngyilkos lesz.. Mit tegyek? 18L 18F

2013. szept. 1. 21:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan egyszerű mint hogy bebeszélem magamnak..

lelkiismeret.. Nem tudom mit tegyek :S

2013. szept. 1. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:

beszéljétek meg!..

monddneki ha tényleg szeret akkor elenged mert ha szeret akkor azt akarja hogy te bolsdog legyél..

2013. szept. 1. 22:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Akit ma nem hagysz meghalni az holnap nem fog hagyni élni.
 14/26 anonim ***** válasza:
tegye az ő élete. Te meg lépj tovább.
 15/26 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy ugorjon vonat elé.
2013. szept. 1. 22:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ez érzelmi zsarolás. Ha boldogtalan vagy vele, jogod van elhagyni. Hogy más mit csinál, azért nem te tartozol felelősséggel, és ezt jegyezd meg. Valószínűleg csak fenyegetőzik azért, hogy visszafogad. Ha mégis megteszi, tudom, hogy magad fogod okolni, de te nem vagy felelős más döntéséért. Bárki bármit is mondjon.
2013. szept. 1. 22:13
 17/26 anonim ***** válasza:

pont az a célja ezzel,hogy lelkiismeret furdalásod legyen

ha én azt mondom neked hogy megölöm magam ha nem mutatsz egy képet magadról akkor mutatsz egy képet magadról?:DD

2013. szept. 1. 22:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Ajánlj neki egy szakorvost, vagy szólj a szüleinek.
2013. szept. 1. 22:14
 19/26 anonim ***** válasza:
és az ilyen emberekből lesznek azok akik később más eszközökkel (erőszak,megfélemlítés pl) árán tartják maguk mellett a nőt
2013. szept. 1. 22:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a szüleivel, és a legjobb barátjával. Emellett mond meg, hogy egy életre megnyomorítana, ha megtenné, és aki szereti a másikat, sosem tenne ilyet, és nem zsarolná ilyennel. Ha szólsz a szüleinek, (de inkább valami nagyon jó barátjának), akkor mindent megtettél, hogy ne legyen baj.

Persze bármi megeshet, de a legtöbben csak fenyegetőznek vele. Hidd el, a Te életed, nem az övé, és nem azért vagy a világon, hogy az ő önzését kiszolgáld...

2013. szept. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!