Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki több mint 1 éve tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit csináljak. Tudja hogy tetszik nekem és nyilván valóan ez nem kölcsönös de én egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Nyáron egyszer sem látam, egy szót nem hallottam felőle, mégis rengeteget gondoltam rá és még így 3 hónap kimaradás után is tetszik. Más fiúkra nem tudok úgy nézni ahogy rá. De már csak ez az 1 évem lesz vagy már ennyi se. Valahogy el kéne felejtenem mert ha letelik ez a mostani egy év és már többet nem talalkozom vele de még mindig utána vágyódom az úgy nem lesz jó... Segítsetek tanácstalan vagyok:(
egyszeruen MOND MEG NEKI .vagy szeelyesen vagy fb-n de MOND MEG NEKI!
2013. szept. 1. 00:15
2/15 anonim válasza:
kezdj el beszélni vele! csak olyan általánosan.. hogy mi volt vele a nyáron. :) de azt ne tedd, hogy egy az egybe úgy hagyod, mert utána nagyon nagyon bánni fogod
2013. szept. 1. 00:17
3/15 anonim válasza:
lépni kéne, nem?
2013. szept. 1. 00:19
4/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem vagyunk olyan jóban hogy csak úgy elkezdjünk beszélgetni, nem is merem leszólitani. És egyébként tudja hogy tetszik nekem
2013. szept. 1. 00:19
5/15 anonim válasza:
Ha tudja, hogy tetszik neked akkor egyszerű! Kérdezd meg
, hogy mit gondol rólad! Ha sok jót ír vagy mond akkor beszélgessünk vele! Ehhez nem kell nagy bátorság.....ennyi nekem is volt! ;)
2013. szept. 1. 00:42
6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos hogy jókat mondana rólam sőt biztos vagyok benne hogy nem mondana rólam jókat. Ezért nem merem megkérdezni mert ezzel megalaznam magam... :/
2013. szept. 1. 00:45
7/15 anonim válasza:
Én is így vagyok vele! De képzeld én megkérdeztem egy csomó ismerősöm aki ismeri őt is és engem is, és mind azt mondták, hogy van esélyem nála. Ezért nemsokára megfogom tole kérdezni! Ha annyira biztos vagy benne, hogy rosszakat fog rolad mondani akkor gondolkozz el..... Esélye mindenkinek van csak az nem mindegy, hogy mennyi, veszíteni nem tudsz mert bele nem halsz szerintem! Max. Annyi, hogy rosszul esik neked a válasz de legalább tudod, hogy mit gondol és nem ébredsz össze szorult gyomorral reggel! A jó oldala viszontlátni az ha tetszel neki akkor lehet belőle valami
2013. szept. 1. 00:52
8/15 anonim válasza:
Lépj! Te semmit sem veszíthetsz, és ha nem is kölcsönös a vonzalom, akkor sem omlik össze a világ. Max egy tapasztalattal több. Ha nem szeretnél egybôl a mélyvízbe ugrani, akkor elôször csak egy ártatlan beszélgetéssel kezd, ha nem is személyesen, akkor FB-on. Ha nem viszonozza a rajongásod, akkor sajnos nincs mit tenni, hiszen még nem találtak fel semilyen varázsitalt, az érzéseit pedíg nem tudjuk megváltoztatni. Ha nem jön össze a dolog, akkor foglald el magad, ismerkedj új arcokkal, és idôvel sikerül majd semlegesíteni a róla szóló gondolataidat.
2013. szept. 1. 01:11
9/15 Nóra:) válasza:
Szerintem ha nem mersz vele beszélni, akkor írj rá (ha van) pl Facebookon, vagy írj e-mailt. Ha visszaír, beszéljetek! És egyszer csak már várni fogja, hogy beszéljetek, és ő is rád ír! Aztán élőben is beszéljetek, így tovább! Hajrá, szurkolok!
2013. szept. 1. 10:33
10/15 anonim válasza:
mostmár értem miért a férfi szokta az elsö lépést megtenni ti lányok ezerszer gyávábbak vagytok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!