Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kis vicces "bosszú",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis vicces "bosszú", tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal eléggé összevesztünk, annyira, hogy már majdnem feladtuk a kapcsolatot, mire annyit mondott már telefonban (ő keresett meg engem), hogy: "sajnálom, de..." Itt tartott egy kis hatásszünetet, gondolom kíváncsi volt a reakciómra, de nem szóltam semmit, csak hallgattam. Aztán folytatta: "Sajnálom, de nem fogsz ilyen könnyen megszabadulni tőlem"

Holnap találkozunk, én megyek át hozzá, miután hazaért munkából, aztán szombaton kijövünk hozzánk és csak vasárnap megy haza. Tudnátok nekem ajánlani egy vicces "bosszút"? Nem durvát, csak egy kis finom aranyos tréfát, amiből azért veszi a lapot, hogy szemtelen volt.

Előre is köszi :)

2013. aug. 29. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
hülyeség..
2013. aug. 29. 21:17
 2/9 legly ***** válasza:

Az én barátnőm el szokott mindig fordulni, nem engedi hogy hozzá érjek xd

Majd ha látja hogy feladom akkor odabújik hozzám s megcsókol ^^ =D

Üdvözlettel

Legly

2013. aug. 29. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
" Figyelj,beszélnünk kell. 3 hónapja késik...a csomag,amit a vaterán rendeltem"
2013. aug. 29. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
szentem most az író a gonosz!
2013. aug. 29. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
jófej lehet a barátod.:D én bejátszanám hogy terhes vagyok:D
 6/9 anonim ***** válasza:
Jól húzd fel szexuálisan, majd közöld, hogy sajnálom de... mennem kell. Sétálj ki az ajtón, majd libbenj vissza.
 7/9 A kérdező kommentje:

Terhességgel nem tudom őt húzni, mert tisztában van vele, hogy mikor jön meg a menstruációm.

Amúgy tényleg jófej, csak nem mindig díjazom a hülyeségeit :D

Köszi az eddigi válaszokat :)

2013. aug. 29. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Állíts be a legjobb haverjával smárolva... "csak vicc volt". :D
2013. aug. 29. 21:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Az tényleg hiteles lenne, mert a legjobb haverját úgy ismertem meg, hogy leszólított a buszmegállóban, én meg elpanaszoltam neki, hogy mennyire majom emberek vannak mostanában errefelé... Aztán mind a hárman meglepődtünk amikor elmentünk együtt bulizni :D
2013. aug. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!