Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez menne? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez menne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátom 23 éves férfi. Egy ideje megismert egy csajt aki 13 éves és nagyon kedvelte a lányt. Tegnap elött jött hozzám hogy segítsek neki mert beleszeretett a lányba. És a lány is viszont szereti .

A tanácsomat kéri hogy szerinte meg ér-e egy próbát.

Kérlek segítsetek szerintetek?

Azt hozzá teszem tényleg szeretik egymást a lány éretebb a koránál és tudja hogy nem jó amit érezz

2013. aug. 26. 19:44
1 2
 11/15 anonim válasza:

oops...

Ezt sajnos csak képzeletben írtam oda

-Szerintem- igen komoly..

2013. aug. 26. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:

minden 13 éves kislány bele szeret egy nála sokkal idősebb fiúba... hát nem tudom szerintem a srác elbassza hogyha "összejön" vele oké hogy kedveli de a beszélgetésen kívül semmi mást nem tudna vele csinálni... sőt személy szerint én 23 évessen családom elé nem mernék beállítani egy 13 éves lánnyal mert kínomban égnék el hogy nem találok korombeli rendes lányt...+ saját szüleim jelentenének fel hogy pedofil vagyok ... :D viccet félre téve.. az hogy barátok meg beszélgetnek teljesen oké, de járni... szerintem nem érdemes,úgyse tartana sokáig... gondolom együtt se aludhatnának, hát naná hogy nem mert mégis mi a rossebért.... +lány szülei sem repdesnének az örömtől.(nagyon sok minden kihagytam)

tehát röviden NEM

2013. aug. 26. 20:29
 13/15 anonim válasza:
Köszönöm a gyors válaszokat és megmondom neki nem kéne ezt erőltetni :)
2013. aug. 26. 20:31
 14/15 anonim válasza:
Oh mielőtt megkérdeznétek az előző én voltam :) A kérdező is én vagyok csak sajnos egy kis baj lett a regisztrácíommal és egy barátomét kértem kölcsön tudjak nektek választ adni és a válaszotokat olvasni:)
2013. aug. 26. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha éretten viselkednek, és a lány apa nem öli meg a barátodat akkor akár jól is végződhet. Persze rizikós.

F/15

2013. aug. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!