Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó becenevek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Aranyos becenév ötletek, egy fiatal, izmos, sportos fiúnak? (eddig van pár, csak kiváncsi vagyok másokéra is) :)2013. aug. 24. 12:32
12/17 Bino válasza:
Lehet, hogy butaság, de talán a nevének betűiből próbálj összerakni valamit... Én így találtam ki neki.
13/17 anonim válasza:
Mindig is szerettem volna névboltot nyitni. Ezt felfogom referencia munkának.
- cucak, cicó, báró, pici, szobor - így látatlanban, általánosságban. Képről és személyiségről jobbat ki lehetne találni.
15/17 anonim válasza:
cica, kicsim, szivem, szerelmem, nyuszi, nyuszifül, édes
16/17 anonim válasza:
Egy az izomagyra azt mondani hogy ez jó , 100 éves kifejezés. Szerintem gáz hogy az adott személyre nézve idegen emberektől vársz valászt . A becenév az egy bensőséges dolog, a környezet adja (család, barátok, párkapcsolat) valami tulajdonság, valamit vele kapcsolatos történés alapján ... nem is értem...
17/17 A kérdező kommentje:
kedves utolso! kivancsisagbol kerdeztem, nem otlethianyom volt ahogy ezt a kerdesben is leirtam.
2013. aug. 24. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!