Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még? Járna-e még velem?
Figyelt kérdés
Volt egy srác 2-3 éve, másvfél évig próbálkozott verseket írt nekem stb., de ez engem csak idegesített (aztán átment egy másik suliba), azóta eltelt 1 év, multkor találkoztam vele a közeli parkban és beleszerettem, és nem birom kiverni a fejemből. Nem merem megkérdezni h szeret-e még. És egyáltalán van esély erre?2013. aug. 19. 19:05
1/9 anonim válasza:
Az őszinteség tud csodákat tenni.
2/9 anonim válasza:
miért ne? bár nekem is ilyen szerencsém lenne, akinek írtam valaha is viszont szeretne :=(
3/9 anonim válasza:
Véletlenül nem D.D. a monogramja? :d
4/9 anonim válasza:
Próbáld meg!Bár én a srác helyében elküldenélek az any*dba.
5/9 anonim válasza:
Először én is elhajtottam a pasimat, mert nem jött be, de aztán később ahogy találkoztunk, szerelmes lettem a mosolyába, és kb 3 hónapra rá összejöttünk :D Próbáld meg, aztán majd jön aminek jönnie kell.
6/9 A kérdező kommentje:
még tartjuk a kapcsolatot és barátok vagyunk, de nem merem megkérdezni mert félek h nem és akkor csak elrontanám a barátságunkat
nem lehetne valahogyan máshogy megtudni mint megkérdezni?
2013. aug. 20. 14:03
7/9 anonim válasza:
Az olyan gyerekes dolog, ha más rákérdez és neked elmondja a választ. Inkább állj elé és kérdezd meg.
8/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem h te megmernéd!
2013. szept. 10. 19:28
9/9 anonim válasza:
Kérdezd csak meg :) semmit nem veszítesz -ED3m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!