Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak a lányok elvárásai?
A csajom azért dobott, mert neki egy pasi a következő paramétereket üti meg:
- 2 méter magas
- kigyúrt felsőteste van
- legalább 18 cm dákója van
- hétvégente extrém sportol, baráti összejöveteleket szervez
- főállásban főnök egy gyárban
- legalább 2 autója van
- 2 lakása, az egyik vízpart mellett
- legalább nettó 250-et keres
Ezek az irreális elvárások a pasikkal szemben bármelyik lánynál jellemzőek lehetnek?
10-es lehet, hogy ez is sok, már akinél. :D
Egy férfi.
Furcsa, hogy ezeket írjátok ... Évek óta együtt vagyok a párommal, sem magasnak, sem jóképűnek nem mondanám, de nekem ő a legférfiasabb/legokosabb a világon ^^ :)
Nem ajándékozunk szülinapra, névnapra, karácsonyra sem veszünk egymásnak ajándékot, másképp ünnepeljük ezeket az eseményeket, akár barátokkal, akár egy különleges vacsorával stb.
Minden nyáron elmegyünk valahova, igaz, nem tengerpartra/szállodába vagy ilyesmi, inkább piramisokat nézni, vagy Erdélybe...
Nem vagyunk egyformák.
Nem háztartási robot :) Hetente / 2 hetente egyszer adódik férfi(!) munka a ház körül (legalábbis nálunk). És nem is azt írtam, hogy oldja meg, hanem hogy legyen képes :) De látom, nagyon lepontoztatok :DDD
Megyek is innen, azt hiszem, a mai férfiak már nem is akarnak FÉRFIAK lenni. Ez nagyon szomorú. Valószínűleg ezért nem találtam én sem normális párt, sok-sok évig.
Ezek tipikus plázacicák, akiknek a külsőségek a fontosak.
Nekem a barátom:
- alacsonyabb nálam, nem kigyúrt, egy autója van (lassan oldtimer-korú :)), albérletben lakik, és nem keres 250-et - a mérete pedig nem tartozik rátok.
- viszont: intelligens, humoros, de amikor kell, komoly, tudom, hogy bármikor számíthatok rá, romantikus (nem nyálasan), elvont...
Sok lánynak fontosak az általad felsoroltak, de nem mindnek, csak belőlünk kevés van a bolygón sajna. :(
Én ebből csak egy feltételnek felelek meg. :(
És akinek van 2 zsigulija az menő? X)
Tehát a valóság ebből: ne legyen padlábú, töketlen, löttyedt testű csimasz, sportoljon, egy bizonyos kor után már ne anyuci tartsa el, hanem valamit tudjon felmutatni az életben.
Nem irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!