Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mik az atombiztos jelei annak, hogyha egy lány nem éppen az esetetek?
bakker, arra voltam kiváncsi, hogy egy fiú mivel tudja a tudtokra, ha csak barátként tekint rátok, nem partnerként. Nem vitát kértem!
Normális pasinak köszönöm a kulturált hozzászólásokat, a böfögő másiknak meg azt üzenem, máshol gusztustalankodjon, ott ahol erre kiváncsiak, de ne itt!
kis jelekből...
ha véletlenül találkozik a tekintetetek elnéz.
ha ketten vagytok véletlenül akkor társaságot keres.
Ha beszélgettek nem igazán aktiv
Már ne is haragudj, de irtózatosan nagy ostobaságokat tudsz írni, utolsó...
Ha véletlenül találkozik a tekintetünk elnézek, mert nem akarom, hogy a következő kérdése az legyen "na mit lesel?" én meg beégek.
Ha ketten vagyunk igyekszek társaságot keresni, mert nem vagyok az a szószátyár típus és nem akarok kínos csendet. Jó, ha van a közelünkben valami dumagép (nem a csajozós, nyomulós fajtából), aki fenntartja a beszélgetés menetét, amíg nekem eszembe jut valami, amit mondhatok, amivel imponálni tudok neki. A harmadik pedig ebből következik, hogy ha beszélgetünk sem vagyok túl aktív. Ezért is kerülöm ezeket a szituációkat, amíg nem vagyok benne biztos, hogy én is tetszem neki. A csajok szeretnek beszélgetni teljesen idegen, számukra közömbös ellenkező neműekkel is.
Ha pedig a szófosó dumagépekre értetted, akkor is hülyeség, mert nekik a személyiségükben van, hogy lökik a szöveget mindenkinek és mindig mindenhol a középpontba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!