Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kivel volt a hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marko polo kérdése:

Szerintetek kivel volt a hiba?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy osztálytársam aki szerelmes volt egy fiúba, aki a mi osztályunkba járt de annyira fogyi volt hogy most 16 évesen még a 6.at nem járta ki , (mai napig) és ez az osztálytársam szerelmes volt belé, ő mindig próbálta kereseni a társaságát de a srác szart rá, és mindig csak játszotta az eszét előttünk hogy mutassa hogy ő az alfa hím... Valamint ez az elkeseredett lány már lelki problémákkal rendelkezett emiatt a fiú miatt , (járt pszichiáterhez, és nekem kellett vígasztalgatnom mint barátnak , mondjuk én nem akartam tőle semmit és ő se tőlem semmit) ... Szerencsétlen annyira tönkretette magát hogy évzárónkon ott sírt amikor haverommal lógtunk hogy az ő szerelmével nem fog többet találkozni , valamint hogy nem fogja többet látni hozzátéve hogy még nemis jártak ...

A srác viszont használta a helyzetet és közben más lányokkal járt meg etyelgett... most én csak mint a lánynak a "lelki támasza" (és csak a lelki támasza!) mesélem el ezt a történetet mert kiváncsi vagyok hogy mit mondtok , hogy ki volt a hibás, mert szerintem eddig a srác volt egy baromi nagy szemétláda (14/F) ...

2013. aug. 14. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

lehet csak nekem nem tűnt fel, de miért volt szemétláda?

mert nem érdekelte a lány és mást keresett?

ebben nincs semmi, így normális

2013. aug. 14. 19:12
 2/14 A kérdező kommentje:
nem hanem azért mert közben talonban tartotta...
2013. aug. 14. 19:13
 3/14 anonim ***** válasza:
a srác hülye,oké. De miért lenne hibás? Nem hitegette a lányt,a lány nem tudott túllépni rajta,sztem itt egyik sem hibás.
2013. aug. 14. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem vettem ki a szövegből, hogy a csaj talonban lett volna..
2013. aug. 14. 19:15
 5/14 A kérdező kommentje:
de mégis olyan a sszituáció hogy a lány már többször összeomlott a srác meg szart rá ? Én férfi létemra nem tudnék ilyen lenni,,, most nekem mit ártott akkor én ártsak neki?
2013. aug. 14. 19:18
 6/14 A kérdező kommentje:
oké bocs azt kihagytam a sztoriból, de ez a lány miatta szokott rá az energia italra meg a Cigire,,
2013. aug. 14. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:

mivan?

Ha van egy lány aki bukik rám de engem hidegen hagy,akkor mit csináljak vele? Legyek együtt vele h neki jó legyen?

2013. aug. 14. 19:23
 8/14 A kérdező kommentje:

hát talán meg kell mondani neki , mielőtt nagyon belemelegedne a képzelt világba...

Vagy tévednék?:D

2013. aug. 14. 19:25
 9/14 A kérdező kommentje:

tudod, közölni a tényeket hogy nem tetszik és kész, nem pedig azt mondani hogy "te tetszel nekem de a nadrágod nem "

... aztán utánna járni másik lánnyal, ezt hívják úgy hogy talon

2013. aug. 14. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:

faxa. Írsz 1sztorit,válaszolunk majd még csepegteted az infókat... Így lehet ám normális választ adni.

Észre vehette volna h le van ejtve!

2013. aug. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!