Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel kelthetném fel benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kelthetném fel benne újra az érzéseket?

Figyelt kérdés
Szoval van 2 ember. Az egyikkel összevesztél, pár hónapja nem beszéltek de szerelmes voltál belé. Ameddig nem beszéltetek jött egy másik csaj akit megszeretsz nagyon de őt viszont még nem szerelemből viszont alakulnak már vele a dolgok. Aztán a régivel újra elkezdessz beszélni és ugyan azt érzed mint rég, hogy szerelmes vagy belé. Szóval választanod kell kettőjük között. Hiába szereted a másikat is mégis azt választod akibe szerelmes vagy ez egyértelmű. A másikkal viszont inkább megszakítassz minden kapcsolatot hogy neki ne fájjon annyira meg hogy te is el tudd felejteni hiába nem akarnád muszáj az egyikkel befejezni. Persze normálisan zárod le a másikkal (akivel megszakította a kapcsolatot az a fél ebbe az esetbe én vagyok..) 1 hónap telt el az óta. Nagyon hiányzik. Nem tudom el felejteni és nem is akarom mert szeretett és tudom hogy van még esély hogy összejövünk. Azon gondolkoztam írok neki smst csak nem tudom mit kéne. Van valami ötletetek mi "hatná meg" vagy minek örülne.. Azt nem akarom írni neki hogy hiányzik akkor lehet vissza se írna mert így letámadom az érzéseimmel.. Szoval valami olyasmin gondolkoztam hogy hogy van? vagy mi van vele.. Szerintetek?

2013. aug. 12. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De te honnan tudod, hogy miután beszélt veled, ugyanazt érzi mint régen?
2013. aug. 13. 18:58
 12/15 A kérdező kommentje:
nem tudom! csak ennek olyan hirtelen lett vége, szinte alig kezdődött el. az nem lehet szerintem hogy végleg elmúltak az érzések de egy próbát meg ér aztán majd kiderül
2013. aug. 14. 00:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretne téged is, akkor keresne, de nem így tűnik. Ne legyél naiv. Ha 2 emberből az egyiket szeretem, nem fogok a másik után epekedni soha. Az egyik meg nem tudja pótolni a másikat akkor sem, ha megfeszül.

Ne akarj pótlék lenni. Elhiszem, hogy szar, de most ezzel nem tudsz mit csinálni, nyilván ha őt szereti és megint összejönnek, akkor vele marad. Azt meg jól jegyezd meg, hogy ha kicsit elérhetetlen vagy, jobban fogsz neki hiányozni, mintha rá lennél állva.

2013. aug. 14. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Én elsőre megértettem amit írtál,nem tudom,mi ezzel a probléma!

A tanácsom pedig az,h ha igazán szereted,ne rondíts bele a kapcsolatába! Igaz,ehhez nagyon erős jellem szükségeltetik,de ha túl leszel rajta még büszke is leszel magadra! Voltam hasonló helyzetben,túléltem. Kitartás!

2013. aug. 15. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Én hasonlóképpen vagyok. Kedvelek egy lányt, sőt kimondom szeretek egy lányt, megszerettem nagyon, az első pillanattól kezdve. Egy hónapig minden jó volt, majd eltűnt úgy két hónapra, alig beszéltünk. Utána visszatért és mindent folytattunk, sőt, minden még jobban alakult mint előtte. Aztán összevesztünk nemrég, egy hónapja, és újfent alig beszélünk....már egy ideje nem ír, énsem írok neki, mert úgyvagyok vele hogy ha szeret, úgyis ír. De mi a helyzet akkor, hogyha ő is ugyanezt az elvet követi??...

Én nagyon örülnék egy sms-nek tőle :) szóval szerintem ha te írnál a leányzónak, akkor ő is örülne neki :) persze ahogy te is mondod ne támadd le, csak udvariasan kérdezd meg mi a helyzet vele meg minden.

18/L

2013. aug. 16. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!