Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti ilyenkor csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ilyenkor csak szórakoztok? (többi lent)

Figyelt kérdés
3hete randizgatok egy lánnyal 50km re lakik tőlem heti 3x szoktunk kb találkozni. nagyon jolnérzem magam vele és ő is velem. eddig még nem történt komolyabb csak csòkolòztunk viszont azt rengetegszer:D legutòbbi talinál meg kérdeztem össze jönne e velem. azt mondta h nem tudja mert sokszor csalòdott már pasikban ugyanakkor nagyon szeret velem lenni. szerintetek játszik velem vagy tényleg nem tudja mit akar? en nagyon imádom a tàrsasàgát de ha továbbra sem akar párkapcsolatot akkor nem nagyon akarok több időt pénzt és enegriát belelölni ebbe,én màr nagyon vágyom.egy rendes párkapcsolatra.

2013. aug. 11. 10:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
én tényleg komolyan akarom ezt az egészet ez sztem.abbol is látszik h eddig csak én utaztam le hozzá(vonat) köszönöm a vàlaszokat és igazatok van abban h nektek nőknek is kéne tenni a dolgokért..19/F
2013. aug. 11. 11:18
 22/22 anonim válasza:

Kérdezd meg. Ha gondolkodik rajta, kezdj el teperni, de nagyon.

Ha hülyére vett (de erről 1000%-ig meg kell bizonyosodnod), akkor úgy kell tenned, mintha le se szarnád és örülnél, hogy megszabadultál tőles, mutatkozz mással, kiváncsi vagyok mit fog mondani, mert akkor nem érdemel meg.

2013. aug. 11. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!