Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a barátnőmnek külsőre is?
Figyelt kérdés
Már 2hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, de valahogy nem érzem azt, hogy külsőleg is megfogtam volna..:/ Én szoktam neki mondani hogy mennyire szép, csinos..stb de a reakciója az szokott maximum lenni hogy ugyanmár, vagy hogy "köszi:)<3" természetesen nem azt várom (vagy kéne?:D) hogy azt mondja, hogy te is, mert az elég furán jönne ki de az hogy néha magától is bókolhatna..:/ vagy csak én fújom fel túlságosan a dolgokat???Azt már mondta egyszer amikor bokoltam neki, hogy "te meg iszonyú aranyos vagy" de ez ilyenkor a külsőre is érvényes lehet?:/ Tudom hogy ez elég furán jött le de néha jolesne nekem is egy kis önbizalom erősités..2013. aug. 9. 22:09
1/7 anonim válasza:
Nekünk egyszer is elég mondani ha nem tudnád.
Őt viszont emlékeztetni kell mert nem hiszi el amit mondtunk már neki vagy 1000x
2/7 anonim válasza:
Azt azért ne felejtsd el, hogy eleve nem járna veled, és nem lenne az egészből semmi hosszabb távon, ha nem tetszenél neki.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi de az is lehet ok hogy kicsit fiatalabb és még nemnagyon volt neki semmi komoly kapcsolata?
2013. aug. 9. 22:43
4/7 anonim válasza:
"Bejövök a barátnőmnek külsőre is?" ---> kérdezd meg tőle. :D Ennyi...
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt valahogy olyan fura lenne megkérdezni nem?:D
2013. aug. 10. 12:36
6/7 anonim válasza:
Nem, ha kiváncsi vagy rá. De nem tudom miért parázol. Nyilván szeret és bejössz neki, azért lett a barátnőd, vagy nem? Egyébként nem csak a külső számít, szerintem a belső fontosabb. (legalábbis ha hosszú távú kapcoslatban gondolkozol)
7/7 anonim válasza:
igen is kéne mondania ha a barátnőd :D mond neki ilyen vicces sértödéssel hogy te neked nem is tetszem mert sosem mondod :$ a tudok segíteni csak írj :D 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!