Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, nem szeret? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, nem szeret? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 5 hónapig jártam, én 16 vagyok, ő 19. Hogy is mondjam..az 5. hónap végén bejelentette, hogy szakít velem, mert régebben örültem annak, hogy egy fiú barátom feljött face-re, persze nem véletlenül mondtam. És egyszer nyomoztam, de csak annyit, hogy az egyik bnőm-nek mondtam, hogy írjon neki annyit, hogy szereti, azt akartam megnézni, hogy elmondaná-e, ha lenne valaki más. Nem mondaná el, persze ez kiderült, aztán egyéb "szép" szavak hangzottak el a szájából. Telefonon szakított. Az elmúlt két hetet végig veszekedtük, hibáztattuk egy mást, teljesen olyan volt, mintha nem is ő lenne. Aztán amikor azt mondta, hogy kiszeretett belőlem azért, amit csináltam, akkor adtam fel, nem küzdöttem tovább. Mondtam neki, hogy búcsúzzunk el örökre, mert nekem fáj, hogy ő már csak a barátom, mert ebben maradtunk miután szakított. Aztán valami megváltozott, hirtelen kedves lett. Másnap írtam neki egy levelet, miszerint talán nem is az igaz szerelmet kellett volna keresnünk egymásban, hanem az igaz barátot. Igaz, én még mindig szeretem őt, és ez nem is lesz másképp soha. Erre azt válaszolta, hogy akkor már nem is lehetünk együtt többet? Ezen a kérdésen meglepődtem. Aztán megint megbeszéltünk, és arra hogy nem szeret, azt mondta, hogy mondani bármit lehet...Most azt akarja, hogy szerezzem vissza a bizalmát...és elvileg megint megpróbáljuk együtt. A gond az, hogy az alatt a két hét alatt annyit sírtam, amennyit egész életemben nem. És nem tudom mikor mond igazat már...de szeretném őt..bármit megtennék érte.

2013. aug. 9. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemel meg téged. 1 fiu sem érdemli meg higy dirj utána.
2013. aug. 9. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szeret, nem szeret? Az elet nagy kerdesei..Ennyi bajod legyen kisfiam
2013. aug. 9. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Hagyd. A (volt) legjobb barátnőmmel ugyanez volt. Csak neki majdnem fél évig húzta az agyát a végén. Többször szakítottak, mert a srác bizalmatlan volt. Semmi nem változott. Ez a vissza kell szerezned a bizalmát dolog csak duma. Soha nem fogod tudni. Nem tudom lefeküdtetek-e már. Lehet, hogy csak a szex hiányzik neki. Lehet, hogy tényleg szeret. De ez sajnos nem elég. Semmiképp ne kezdjétek újra. Lesz más, hidd el. Egy életre csalódnál az összes férfiban ha folytatnátok.
2013. aug. 10. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, de túl sokszor hallottam már, hogy hagyjam. Lesz más. Ja, lesz, csak fele annyira sem fogom szeretni maximum. Ez nem...jó. De tényleg köszönöm a tanácsokat.
2013. aug. 11. 22:19
 5/8 anonim válasza:
A szövegből kimaradt..pár fejezet, aki ezt olvassa és gondolja, hogy a pasi volt a hülye..akkor: a csaj a kapcsolat eleján azzal hülysékedett fészbukon, hogy szakít a gyerekkel....értitek? FACEBOOKON..de a fiú elnézte neki..azután hónapokkal később egy piti veszekedés során közölte a fiúval szintén FACEBOOKON, hogy XY fiúval jobban érzi magát...persze a csaj ezt később megbánta mert ideges volt...de valahogy ez már senkit nem izgatott. Nem szeretem ha az emberek úgy adják elő a sztorit, hogy csak a másik legyen a szorítóban.........
2013. aug. 11. 22:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Sztem eléggé látszik, hogy magát okolja a történtekért
2013. aug. 12. 00:17
 7/8 A kérdező kommentje:
na elírtam
2013. aug. 12. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:

A barátnős vagyok.

Nem egyértelműen a srácot hibáztattam, de úgy tűnt, hogy a kérdező is elég szarul érzi magát és ilyen helyzetben inkább a segítséget és a tanácsokat választottam, mint hogy a fejére olvassam a bűneit. A saját barátnőmet is nagyban okoltam a kialakult helyzetért. A lényeg: hidd el, (mert ő nem hitte el, és nagyot koppant) hogy van még milliónyi férfi a világon, és akármennyire is úgy érzed, hogy ez hülyeség, lesz még férfi az életedben, akit sokkal jobban fogsz majd szeretni. Nem egy ismerősöm van, akik az első, vagy többedik nagy szerelem után is sokkal jobbat talált. Sőt. Anyukám saját bevallása szerint is a tökéletesnek hitt partner után talált rá apukámra. Higgy a környezetednek. Tudom, hogy most mit érzel, de el fog múlni, hidd el, és csak magaddal szúrnál ki, ha ezt tovább folytatnád.

2013. aug. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!