Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom el akar jegyezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom el akar jegyezni? Vélemény?

Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve vagyok együtt a párommal. A helyzet az, hogy imádjuk egymást ez tény. Voltak apróbb nézeteltéréseink (de kinek nem?), sikerült megbeszélni őket. És azóta egészen szépen összecsiszolódtunk. A párom bátyja egyszer mondta, hogy tényleg imád engem az öccse, hiszen nem volt még ilyenre példa, hogy 1 év után eljegyzésen törné a fejét. Ma feljött erről a szó. Konkrétan azt írta, hogy: "nagyon jó lenne, ha már el tudnálak jegyezni kicsim". A helyzet az, hogy én 18 éves vagyok, Ő pedig 22. Tudom, hogy fiatalok vagyunk, ezért picit aggódom. Tényleg imádom és nem akarok nemet mondani Neki. De, ha megmondom ezt Neki, félek, hogy megbántom. Egyébként, ha el is jegyezne, nem lenne esküvő csak évek múlva. Úgy érzem (és gondolom), hogy Neki az eljegyzés azért (is) lenne fontos, mert kimutathatná, hogy tényleg komolyan gondolja, és imád. Lehet butaság. Véleményetek? Légyszives ne szidjatok! Köszönöm!

2013. aug. 6. 20:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként lányok! Senki nem volt ilyen helyzetben? Ha, igen akkor hogyan beszéltétek meg a párotokkal, nem esett neki rosszul?
2013. aug. 7. 05:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Én a helyedben nagyon nagyon boldog lennék, és szerencsésnek érezném magam, ugyanis nem mondhatja el magáról minden ember hogy ennyi idősen ilyen komoly kapcsoltata van. Szerintem ne feszülj ezen h tényleg így van e .. és hasonlók

Inkáb szeresd és törődjetek a kapcsolatotokkal :) mindegy h van e gyűrű az ujjadon, mert lehet hogy máson van de az csak az 'álca' ....

17 l

2013. aug. 7. 07:45
 13/16 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, köszönjünk! :)
2013. aug. 7. 12:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Azóta már boldog jegyesek vagyunk! :) A szülők jól fogadták, mivel elkérte a szüleimtől a kezem. Nagyon édes volt. Köszönöm mindenkinek :)
2013. nov. 7. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

És irigyellek nagyon :)

Szép jövőt!

2013. nov. 8. 20:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! :) Neked és szép és boldog életet kívánok! :)
2013. nov. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!