Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a fiúval ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a fiúval ha nemtudom h mit akar?

Figyelt kérdés

OLVASSÁTOK EL KÉRLEK SOKAT SEGÍTENÉTEK VELE!Ő egy nagyon helyes fiú nagyon sok lánynak bejön bárkit megkaphat sorolhatnám még stb.én átlagosank tartom magamat sosem gondoltam volna h ez megtörténhet velem.egy ismerősöm által ismertem meg mindössze pár orát voltunk együtt de én ugy érzem h teljesen beleestem.én ittam nemvoltam teljesen jozan szval jo kedvem volt sokat nevettem ő is sokat nevetett rajtam ill velem együtt.nagyon jol elvoltunk egész végig a barátaival is nagyon jol kijöttem majd egyszercsak félrehívta az egyik srácot és amikor a haverja visszajött aztmondta nekem h bejövök neki (gondolom nem merte elmondani ezért a haverjával üzent).én elég furcsán reágáltam le mondhatni problémaként fogtam fel mert nem ő volt az első aznap este aki eztmondta.de örültem neki csak nemtudtam kimutatni sajnos.az este további részébe is nevettünk hülyéskedtünk együtt cigiztünk meg minden.ugy viselkedtünk mintha meg se történt volna a barátja által tett vallomás.megprobált még marasztalni mikor mennem kellett de sajnos nem maradhatam.azota nem beszéltünk.bejelöltem facebookon és szerettem volna vele beszélni de ő nem ír én meg nem merek.ő népszerű és mindenki imádja félek h elküldene és ez csak fellángolás volt részéről ami pár oráig tartott.én viszont beleszerettem.mit csináljak?

15/L

2013. aug. 6. 01:47
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Mit csinálj?Ne cigizz és ne baszál be 15 évesen kislány ;)
2013. aug. 6. 01:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
és tanulj,nemsokára kezdődik a suli:3
2013. aug. 6. 01:52
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
írj rá nyugodtan
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
És ne dugasd meg magad ilyen senkiházi szépfiúkkal.
 5/13 A kérdező kommentje:

ne negatív kommenteket írjatok kérlek!

ja és azt elfelejtettem hozzátenni hogy mindíg mosolygott rám és mélyen a szemembe nézett.

2013. aug. 6. 01:53
 6/13 A kérdező kommentje:
nem d*gatom meg magamat senkivel se!!nem feküdnék le vele!
2013. aug. 6. 01:54
 7/13 A kérdező kommentje:
mit írhatnék neki?tanácstalan vagyok
2013. aug. 6. 01:54
 8/13 anonim válasza:
lehet h. ő is fél rádírni de azis lehet hogy nem akar veled foglalkozni azt javaslom h. írj rá és ne félj. Vagy.....játszunk olyat h. küldessz nekem képet magadról és elmondom mennyire jössz be nekem :) 16F szupermodell
2013. aug. 6. 02:03
 9/13 A kérdező kommentje:
ráírok csak valaki segítsen h mit írhagtnék?márt ha ráírok h szia ő meg visszaír h szia és ennyi az nagyongáz :(
2013. aug. 6. 02:17
 10/13 anonim válasza:
#utolso# najó figyelj én akkor most csatlakoznék az első válaszolóhoz inkább hagyd ezt még ráér :)
2013. aug. 6. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!