Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy mi lesz. Hogy viselkedjek?
Figyelt kérdés
kb. 1 éve megismertem neten egy srácot. ugy nagyjábol fél éve 'járunk'. megbeszéltük hogy lejön hónbap végén... van listánk amit megigértünk egymásnak xD És hát anyámék ugy engedték meg hogy kint alszik a kocsijába, de megbeszéltük hogy este bemászik az ablakon. az én ágyamon fogunk aludni .. elég kicsi .. odabujak hozzá? v ink ne? az elsőre tul sok? tanácsokat kérek h viselkedjek vele, nagyon szeretem és félek, hogy elrontom az egészet :S2013. aug. 4. 22:35
11/19 JohniDaren válasza:
Könyörgöm ne csodálkozz ha nem engedik hogy veled aludjon, ha 14 éves vagy! Én a hejedben örülnék annak hogy megengedik hogy egyártalán találkozz vele. Az anyád hejében én nem is engedném hogy 14 évesen ojannal járjál akinek kocsija van (tehát sokkal idősebb). Ha egy kicsit is szereted a szüleid, aludjon csak a kocsiban!
12/19 anonim válasza:
ma 00:13
Hogy mondhatod valakire hogy szerelmes vagy belé ha mégcsak nem is láttad?
Te nem őbelé vagy szerelmes hanem az ábrándképébe. Nem ismered őt ezért az agyad kipótolja a hiányzó részeket a számodra legvonzóbbal.
Ő hány éves hogy kocsival jár?
13/19 A kérdező kommentje:
szoktunk skype-olni ... amugy nem csak a kinézetébe szerethetek bele hanem a személyiségébe SZERINTEM !
2013. aug. 5. 13:59
14/19 anonim válasza:
Szoktunk skype-olni....ez aztán nagy szerelem! Hogy szerethetsz valakit úgy hogy még nem is találkoztál vele?! Nem mondták, hogy messze kerüld az internetes társkeresős oldalakat? Annyi kretén pszichopata állat van rajta, hogy a sejtjeid számával vetekszik! Különben meg hova pasizol 14 évesen??!
15/19 anonim válasza:
és akivel találkozni akarsz ő hány éves?( 17-nél biztos több mivel van jogsija autóra)
16/19 A kérdező kommentje:
EMBEREK nem vettétek észre h mit kérdeztem ???? hm?? am meg nem társkeresőn ismerkedtünk... poénnbol jelöltem be .. ez lett belőle
2013. aug. 6. 01:34
17/19 anonim válasza:
tegnap 13:59
Nem ismerheted meg a személyiségét még talán egy év alatt sem, nemhogy ennyi idő alatt!
Te azt hiszed hogy őt szereted, pedig egy sosem látott de tudat alatt idealizált fiút szeretsz aki nem létezik, mert a valóságban ő azért más mint amilyennek te elképzeled.
18/19 anonim válasza:
nem, ö magába a szerelmebe szerelmes. Ha nem ö jött volna jön más és azt szeretné a lényeg hogy végre van fiúja, ezzzel minden tini igy van az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!