Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjatok légyszi "ne-haragudj-hiányzol-bocsáss-meg-nem-akartalak-megbántan i" témájú metál/ rock számokat. Esetleg a System of a Down-nak van ilyenje?
Figyelt kérdés
S.O.S.!
Nagyon köszönöm a segítséget!
2013. júl. 29. 21:51
2/11 A kérdező kommentje:
Azt szeretem.. azt én szoktam hallgatni mostanában. :D
De esetleg akkor másmilyen rock/metál szám? nem pont tőlük? esetleg Kárpátiának van ilyenje? o.O
Őket nem nagyon ismerem...
2013. júl. 29. 21:57
3/11 anonim válasza:
Scorpions - Still loving you
Klasszikus példa
4/11 anonim válasza:
Kerozin-Bocsáss meg
Depresszió-Aki érdekel
Depresszió-Néha
Road-Nem kell más
Leander-Csak te
RED-Hymn for the missing
Ossian-Éjféli lány
Scorpions-Your last song
The Grenma-Pont így
Plan Three-Still broken.
Daughtry-It's not over
Green Day-Boluevard of broken dreams
5/11 anonim válasza:
Metallica Low Man's Lyric, bár pont ez az album nagyon nem metal
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2013. júl. 30. 21:22
7/11 anonim válasza:
Pearl Jam-nek elég jó "békítő" számaik vannak tapasztalataim szerint ,bár ez alternativ/grunge.
Azért remélem tetszik!
9/11 anonim válasza:
4-es vagyok!
Guns 'N' Roses-This I Love
GnR-Don't cry
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi:))
8-as.. :"D
2013. aug. 1. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!