Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Én 15 vagyok és van egy 18 éves másod unoka tesóm, csak egy hónapja vettük fel kapcsolatot(az előtt max. kétszer találkoztunk)és most egy hétvégét együtt nyaraltunk (itt volt a tesóm,az anyukám és az ő nagynénéje és az unokatestvére)nagyon jól elvoltunk,flörtölgettünk meg beszélgettünk, ő lent aludt a kanapén és én is lent aludtam vele amikor már majdnem elaludtunk mondtam hogy át kellen mennnem a a másikra de ő ne engedte és úg aludt el hogy hozzám bújt..teljesen máhogy kezelt mint egy unokatestvért vagy például a húgomat.Amióta elmentek nagyon hiányzik és nagyon rosszul érzem magam nélküle,,csak arra tudok gondolni hogy milyrn jó lesz ha majd találkozunk..de nem merem neki elmondani mert neki barátnője van.

2013. júl. 23. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
ez kissé meredek..
2013. júl. 23. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
No comment..:/:D:D:D::D:D:D:D:D:DD
2013. júl. 23. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, de surgosen.
2013. júl. 23. 17:42
 4/4 zoliba' ***** válasza:
napisz arra felraktam. Üdv.
2013. júl. 25. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!