Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja szeretlek?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 1 hónap után mondtam neki, hogy szeretlek, de azt mondta ezt nem mondhatom mert még nem ismerjük egymást eléggé. 3 hónap eltelt, még mindig szeretem sőt jobban, de már nem mondom neki és ő még azóta sem mondta.
Az az érdekes, hogy érzem, hogy szeret abból ahogy rám néz, ahogy puszilgat. De nem értem, miért esik nehezére kimondani.
Van olyan aki ezt egy nap 3 szor elmondja ezt a másiknak
És van olyan aki már attól zavarba jön ha egy szeretlekre azt mondja: Én is téged
Ha túl sokszor mondod valakinek akkor súlyát veszti az egész
Ismerek olyan lányt aki köszönés mellé használja így nála már reagálni sem reagál senki rá
Nem hiszem hogy olyan bonyolult. Akkor mondja ha majd érzi hogy szeret.
Az én férjem 1 hét után szerelmet vallott. Aztán én is neki. Miután magamhoz tértem a döbbenettől:)
Változó egyébként. Van aki nyitott, könnyen tud beszélni az érzéseiről, és van aki nehezebben. Lehet, hogy nála erről van szó. Ne légy türelmetlen!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!