Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja szeretlek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja szeretlek?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 1 hónap után mondtam neki, hogy szeretlek, de azt mondta ezt nem mondhatom mert még nem ismerjük egymást eléggé. 3 hónap eltelt, még mindig szeretem sőt jobban, de már nem mondom neki és ő még azóta sem mondta.

Az az érdekes, hogy érzem, hogy szeret abból ahogy rám néz, ahogy puszilgat. De nem értem, miért esik nehezére kimondani.

2013. júl. 22. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
én sem szoktam mondani .... lehet azért nem mondja mert pasi és nem szeretné mondani mert gyengeségnek érzi v valami :D
2013. júl. 22. 10:43
 2/10 Joco901019 ***** válasza:
Azért nem mondja mert lehet nem érzi hogy annyira szeretne téged. Nem akar hazudni neked. Jó persze hogy szeret de lehet még nem úgy mint te őt.
2013. júl. 22. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen pasik, ezzel együtt kell élni. Megszoksz vagy megszöksz.
2013. júl. 22. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Van olyan aki ezt egy nap 3 szor elmondja ezt a másiknak

És van olyan aki már attól zavarba jön ha egy szeretlekre azt mondja: Én is téged

2013. júl. 22. 11:05
 5/10 A kérdező kommentje:
bárcsak elmondaná nekem napi 100X
2013. júl. 22. 11:05
 6/10 sumpi ***** válasza:
Kifejezni szerintem tettekkel kell hogy szeretem a másikat.De pasiként őszintén mondom nem rossz dolog ha kimondom neki hogy szeretem.:)
2013. júl. 22. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Különböző alkatok vagyunk. Mi a barátommal sosem mondjuk ezt egymásnak, mert úgy éreznénk, hogy akkor kéne mondogatni, ha a valójában nem létező érzést akarnánk palástolni. Ezt meg is beszéltük egymással egyszer. De ha nekem fontos lenne, vagy neki lenne fontos, akkor persze mondanánk (akkor azt beszéltük volna meg). Szerintem ti is meg tudnátok beszélni, hogy neked ez fontos, és remélhetőleg a barátod is megértené.
2013. júl. 22. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha túl sokszor mondod valakinek akkor súlyát veszti az egész

Ismerek olyan lányt aki köszönés mellé használja így nála már reagálni sem reagál senki rá

2013. júl. 22. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Van, akinek nehéz ezt kimondani, hiába is érzi. De ha érezteti veled, az mégjob, nem?:)
2013. júl. 22. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy olyan bonyolult. Akkor mondja ha majd érzi hogy szeret.

Az én férjem 1 hét után szerelmet vallott. Aztán én is neki. Miután magamhoz tértem a döbbenettől:)

Változó egyébként. Van aki nyitott, könnyen tud beszélni az érzéseiről, és van aki nehezebben. Lehet, hogy nála erről van szó. Ne légy türelmetlen!

27/N

2013. júl. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!