Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csökkentsem a hisztieimet, pukkadásaimat? Már engem is zavar.
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok barátommal de egy ideje mindenen hisztizek és ezért veszekszünk. De nagyon szeretem és nemakarom elveszíteni e miatt. Engem is nagyon zavarnak már a hisztiim mert kis apróságok miatt vannak... :(2013. júl. 21. 10:54
11/12 anonim válasza:
A kiállhatatlan hisztis viselkedés a legbiztosabb útja a kapcsolat lassú, vagy gyors tönkretételének! Ráadásul most vagy fiatal, mi lesz, ha majd 20 éve lesztek házasok? Nem félsz, hogy ebbe belegondol a férfi egyszer? Amúgy ha hisztis vagy, viszont néha szerény is és belátod, hogy nem néha nehéz elviselni, azzal nagyon sokat segíthetsz a dolgokon, nyilván pont a hisztis emberek nem teszik ezt...
12/12 anonim válasza:
Kezeld a sajàt hisztidet. Én menstruàció környékén szoktam hisztizni, de köztes időszakban is előfordul, mert a munkahelyemen nem tudom a napi feszültséget levezetni. Na a lényeg. Én olyankor szólok előre: figyelj szívem, hisztis vagyok. És ő akkor tudja, hogy pàr óràig sündisznó vagyok, de utána megnyugszom. A lényeg, hogy előre tudja, és olyankor nem ba**ogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!