Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem sose lesz már normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sose lesz már normális párkapcsolatom? Komolyan kezdem azt hinni az égiek is azt akarják, hogy soha ne legyen senkim főleg a mai után!

Figyelt kérdés
Pedig a horoszkópomban azt írták, hogy ebben a hónapban van esély szerelem kialakulására! Akkor most hogy is van ez? 21/L

2013. júl. 20. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem One Direction koncerten voltál?
2013. júl. 20. 21:22
 12/18 A kérdező kommentje:

nem, nem kell ilyen nagy volumenű dologra gondolni :D

habár ez aranyos volt :D

amúgy véleményt kértem, nem kritikát!

2013. júl. 20. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Neked am mi számít normálisnak? Te mért tartod magad normálisnak? Mi számít neked normális kapcsolatnak. Külsőre hogy nézel ki? Jól? Milyen fiúk jönnek be külsőre, belsőre? Ezek alapján letudnám szűkíteni a dolgot hogy mért nem jön össze neked normális kapcsolat.

22/F

2013. júl. 20. 21:39
 14/18 A kérdező kommentje:

jogos!

én: barna haj, kék szem, magas, középalkat, középfokú végzettség, nem vagyok túl kedves, de házias is vagyok, szeretem az állatokat, sokat netezek, őszinteségre törekszem

hapsi: jóképű, VÉKONY, tisztességes munkája van, őszinte becsületes, olyan aki törődik a másikkal, érzékeny figyelmes,jó humorú, fiatal, sok haja van

na ember , MOST TÉNYLEG kiváncsi vagyok a válaszodra!

2013. júl. 20. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ezt a középalkatot nem tudom hogyan kéne elképzelni. Me az esélyes pl hogy a külsőd nem jön be a fiúknak. "sok haja van " Ezt iylen rocker típusúra érted, vagy csak szimplán ? Gondolom akinek rövid haja van az azért nem kizáró ok nálad.

NEm vagy túl kedves. Ez viszotn nagy baj mert a fiúk többsége pl én is nem fog oylan lánnyal leállni aki nem kedves. Én pl távolságot tartok az olyanoktól akik nem éppen kedves megközelítéssel próbálkoznak akármilyen jól is nézhet ki felőle.Próbálj kedvesebb lenni. Nos amit elvársz kapcsolatban az korrekt és elfogadható kb énis ilyen értékrendel közelítem meg a dolgot szal azzal nincs baj. Most itt vagy a külsőd nem annyira megnyerő, vagy a jellemed kicsit taszító lehet vagy mindkettő. Sajnos mivel nem ismerlek nem tudhatom megmondani hogy pontosan mi. Remélem azért valami okosat tudtam mondani.:)

13-as voltam

2013. júl. 20. 22:13
 16/18 A kérdező kommentje:

elgondolkodtató.

de azért köszönöm a választ!

őszinteség nálam mindig nyerő :D

2013. júl. 20. 22:16
 17/18 kolosszus22 ***** válasza:
Keveset nyújtasz, de cserébe viszonylag sokat vársz el. Nah, ezért nem fog összejönni semmi!
2013. júl. 20. 23:55
 18/18 anonim válasza:

Tudod a horoszkópok nem igazak csak egy-két ember kitalálgatja ezket ne higgy ilyen hülyeségekben!

Biztos lesz valaki akivel majd normális kapcsolatod lesz

2013. júl. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!