Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes akarok lenni, és találni végre egy barátot aki viszont szeret. Ti nem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 20:36
11/14 anonim válasza:
Én már átestem rajta, kifogtam egy olyan srácot akire 7 hónapig vártam, hogy megcsókoljon, majd hogy utána még további 1 évig rángasson mint egy rongybabát, úgy hogy még csak fel sem vállalt. És nagyon szerelmes voltam...
Erre másfél hónapra megismertem a jelenlegi barátomat akivel már több mint 10 hónapja együtt vagyok. :) Tény ő idősebb nálam, de ez abszolút nem számít. :) És őt tényleg a véletlen hozta. :)
Hajrá!
17/L
13/14 A kérdező kommentje:
17 éves lány örülök, hogy megtaláltad a neked való párt!:)Sokáig legyetek együtt:)
2013. júl. 8. 20:54
14/14 anonim válasza:
Szerencsére én már megtaláltam életem Párját, szerelmes és boldog is vagyok, és viszonozva is van, ez a legeslegjobb.
Türelem rózsát terem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!