Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Van egy lány akit szeretek, megírtam neki egy üzenetben, de nem válaszol rá. Nem tudom hogy továbblépjek-e vagy ne? 18/F
A lány és én egyidősek vagyunk,ugyanabban az általános iskolában végeztünk.Nagyon sokszor együtt mentünk iskolába, mivel közel lakunk egymáshoz és egyfajta barátság is kialakult köztünk.Osztálytársak voltunk.Mikor 14 évesek lettünk én beleszerettem de nem mertem elmondani neki.Bántott mikor más fiúkkal beszélgetett vagy szórakozott és szomorú voltam miatta. De sokszor volt olyan is hogy szemeztünk egymással az órákon,a szünetekben,mikor meglátott széles mosollyal az arcán köszönt.Mosolyogtunk egymásra.Volt egy iskolai ünnepség amikor egy asztalnál szemben ültünk egymással,ő a lábfejét az én lábfejemre rakta.Én hagytam az egészet és mikor ránéztem elpirosodva mosolygott rám én meg vissza rá.Aztán elballagtunk az általános iskolából,mindketten másik iskolába mentünk és egyre kevesebbszer láttam és találkoztunk.Köszönőviszonyban maradtunk.
Most már mind a ketten 18 évesek vagyunk.Viszont 2 hónappal ezelőtt a régi osztálytársaim közül néhányan szerveztek egy bulit a régi barátságok,haverok kedvéért.Néhány nappal a buli előtt találkoztam vele,odamentem hozzá és nagyon jól elbeszélgettünk és felkavarodtak bennem a régi dolgok hogy még mindig szeretem és nem tudom elfelejteni.Még a bulin is mosolyogtunk egymásra és szemeztünk egymással.Utána a beszélgetést hetekig tovább folytattuk a facebook-on.Megkérdeztem tőle hogy hogy van,mivel foglalkozik mostanság és hogy van-e barátja. Ő erre azt írta hogy van egy srác de őt azért inkább a barátjának nevezné.Még egy kedves üzenetet is írt születésnapom alkalmából.Aztán eldöntöttem hogy bár 4 év elteltével de elmondom neki hogy szeretem. Facebookon egy üzenetben írtam meg neki hogy szeretem,szerelmes vagyok belé és hogyha szeretne velem beszélni akkor bármikor találkozhatunk. Nem tudtam neki elmondani személyesen mert éppen nem volt otthon és nem akartam megvárni még hazaérkezik.Minél előbb elakartam mondani neki. Nem válaszolt az üzenetemre.Azóta eltelt kb.1 hónap és még mindig nem érkezett válasz.
Nemrég viszont egyszer véletlenül találkoztunk az utcán,köszöntünk egymásnak de ő mikor rám nézett láttam rajta hogy zavarban van,hirtelen lesütötte a szemét és gyorsan továbbsétált.Nem is mosolygott rám pedig ezelőtt mindig megtette.Nem tudom mit tegyek várjak vagy lépjek tovább rajta és keressem más lány mellet a boldogságot?
Ilyet jobb személyesen közölni. Most így első blikkre azt mondanám, hogy nem kölcsönös az érzés, csak nem tudja megmondani. Viszont azokból amiket meg leírtál, hogy milyen jól elvoltatok, az alapján meg azt mondanám, hogy lehet mégis érdekled, csak valamiért rettentően szégyenlős.
Szerintem a legjobb az lesz ha végleg tiszta vizet öntesz a pohárba, találkozz vele személyesen, állítsd meg és kérdezz rá ott, hogy akkor most mi van. Csak nem fog elszaladni válasz nélkül.
26F
Fb-on közölted vele hogy szereted, szerelmes vagy belé? nyugodtan pontozzatok le.. de te normális vagy??!?!?!?! :O
atyaég... ilyenre én sem válaszolnék..fbon szerelem vallás..nekem ebböl tudod mi jönne le? az, hogy nem tartod annyira ezt az egészet, hogy elvidd egy szép helyre randizni egy párszor és hogy ott vald be a szerelmed, neked annyit ér ez hogy leirod neki (gondolom fbon) és várod a nagy csodát.. a kis ujjadat nem mozditottad meg, hogy (nem sok) csak egy kis romantikát belevigyél ebbe az egészbe.. komolyan az ilyen kisfiuktol hányni tudnék. sajnálom, lehet nagyon bunkon fogalmaztam, de akkor is....18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!