Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mikor érzik magukat érettnek egy komolyabb kapcsolathoz hány évesen?
Hát, hogy őszintén válaszoljak a kérdésre most h 26 vagyok most már úgy érzem :D
Mondjuk régebben ezen nem gondolkoztam el, de én későn érő típus vagyok de tény h a férfiak 20 éves koruk elején kezdenek felnőni...
hogy a kérdező kommentjére reagáljak, lehetne itt okokat keresni, hogy miért "felejtik el", de nem sok értelme lenne. úgysem tudnánk megegyezni, mindenkinek más a véleménye, és ez így van rendjén :)
#4! abban is van valami, amit Te mondasz, hogy a férfiak többsége 20 év felett éri el azt a szellemi érettséget, amivel tud is valamit kezdeni, de vannak kivételek.
és kicsit gondolkoztam azon is, hogy van-e összefüggés a gyerek viselkedése, gondolkodása, és a szülők kora között.
egyenlőre az a feltevésem van, hogy az idősebb szülőknek komolyabb, felnőttesebb a gyerekük, mint a fiatalabbaknak.
lehet nincs ez így, ez csak az én hipotézisem..
Ahhoz olyan lány is kéne,akit ennyire tudok tisztelni,és nem csak az jut az eszembe róla hogy...
Sajnos ilyen kevés van.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!