Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mert nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki nagyon tetszik,facebookon szoktunk beszélni,de személyesen is ismerem.Nem akarok nyomulni rá,hogy ne lássa,hogy bejön nekem,mert milyen,ha egy lány fut a fiú után.Mit tegyek,hogyy mégis összejöjünk?2013. júl. 1. 19:04
1/8 anonim válasza:
Hányadik ilyen kérdés ez az elmúlt két órában? Amúgy miért kéne futni? Megérdeklődöd, kölcsönös-e a szimpátia, ha igen, akkor lép a srác, ha nem, akkor mentek tovább.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hányadik kérdés,nekem ez az első :P ám köszi :)
2013. júl. 1. 19:09
3/8 A kérdező kommentje:
De hogy utaljak arra,hogy megtudjam h kölcsönöse a szimpátia?
2013. júl. 1. 19:13
4/8 anonim válasza:
Szia!
Ez egy elég gyakori probléma a mai fiatalok körében,hogy nem merik bevallani az érzelmeiket. Pedig ez egyáltalán nem szégyen,ahogy ti mondjátok "nem ciki". Ez egy teljesen természetes dolog. Ha már beszélgetsz vele egy közösségi oldalon,akkor élőben is kezdj vele barátkozni,menjetek el moziba,sétálni. Nem kell nyomluni rá,attól,hogy barátkozol vele,az még nem nyomulásnak számít. Csak arra ügyelj,hogy ne bámuld feltűnően és ne flörtölj vele. Ha már elég jóban vagytok,akkor derítsd ki,hogy te tetszel-e neki. Ennek nem szabad nekirohanni,hagyni kell,hogy menjen magától. De a barátkozás az első lépés. Mellesleg,hány éves vagy? Mert további tippeket is tudok adni,de az a korodtól függ :)
5/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és a fiú 21 na és akkor nagyon sok ötletet várok...köszi :)
2013. júl. 1. 19:16
6/8 A kérdező kommentje:
Jah és mit ajánlasz,hogy hogyan deritsem ki,hogy tetszeme neki? :)
2013. júl. 1. 19:22
7/8 anonim válasza:
Ha te 16 éves vagy, a fiú pedig 21,akkor az a kapcsolat több sebből is vérzik. De írok privátban és megbeszéljük,ok?
8/8 A kérdező kommentje:
Oké köszike :)
2013. júl. 1. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!