Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 14 évesen van pasim?
Figyelt kérdés
Ő az első barátom. 1 hónapja vagyunk együtt. Csóknál több nem történt. Sose pasizgattam, de őt nagyon szeretem és ő is szeret engem. 4 hónappal idősebb nálam.
Nagyon gáz hogy 14 évesen van pasim?
2013. jún. 10. 18:53
11/13 anonim válasza:
Az lenne a géz ha már lett volna több is. ha erőlteti te meg nemakarod ne csináld.
12/13 anonim válasza:
A 11-es jól mondja. A gáz akkor van,ha 14 évesen már "Lefeküdtem a pasimmal terhes lehetek?" és hasonló karliberű kérdéseket tennél fel. Nincs baj a tiniszerelemmel,de csak ésszel. Legyél tisztában a dolgokkal minden téren,és ha teljes mértékben megbízol benne és érettnek is érzed magad rá,akkor menj tovább a csóknál,vagy a pettingnél. De ez még ráér mondjuk 3-4 év múlva ;)
13/13 anonim válasza:
nem gáz. Legalábbis addig amíg azt csináljátok amit egy értelmes 14 éves szerelmespár :)
Korainak kicsit korai, de vigyázz arra, hogy mindennek meg legyen a maga ideje. És ne siessetek sehová. Olyan korban vagytok, amikor saját magatokat sem értitek meg, nemhogy még mást is meg kelljen érteni. Nekem sok lett volna 14 évesen egy kapcsolat, de végül is elvileg ez az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!