Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a szerelem?

Figyelt kérdés

Egy ideje mindenkitől azt hallom hogy milyen szerelmes, meg gimis szerelmek meg a nagy ő, eljegyzés stb. Elvileg felnőtt ember vagyok de fogalmam sincs róla mi az, mikor jön, milyen érzés blabla.

25/l

2013. jún. 7. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Nehéz szavakkal leírni... valakihez elkezdesz nagyon kötődni, vele akarsz lenni, kívánod, keresed a társaságát, de nem tudod, hogy igazából miért is. Csak mert Ámor volt olyan kedves, és meglőtte :).

És ennek a valakinek a legjobbat akarod mindig, állandóan rá gondolsz, ha ő mosolyog, szebb a napod. És tudod, hogy nem bírnád ki, ha baja esne. Mert ő neked sokat jelent.

Hirtelen ennyit tudtam összeszedni, de egy novellát is tudtam volna írni a témában. Én ezt érzem. Vagy valami ilyesmit.

14/L

2013. jún. 7. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglátod a szíved gyorsabban ver, a hasadban pillangók repkednek. Mikor még csak 10 perce váltatok el egymástól, de te már a következő találkozást várod, legszívesebben mindig vele lennél.. :) ilyesmi :D
2013. jún. 7. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Első tökéletesen leírta.
2013. jún. 7. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Most mondhatnám azt, hogy fajfenntartás céljából képződő vegyület az agyban, ami elősegíti a szaporodást, de szerintem te arra vagy kíváncsi, amit előttem mondtak.
2013. jún. 7. 22:30
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi nektek a választokat :)
2013. jún. 7. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:

#4.: Szemétség, amiket írsz!! Már csak elvből tagadni való!!

Te inkább a biológia meg a matekkönyvedbe vagy szerelmes. És a legboldogabb pillanatod, amikor *5-re írod a fizikadolgozatot. Persze az is fontos, DE nem minden.

2013. jún. 7. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem szemétség, hanem tudomány, és egyáltalán tagadni való, főleg elvből nem.De ha mindenáron kifogást keresel, mondhatjuk azt, hogy nem a legerkölcsösebb megfogalmazása a dolognak.

De mindig nagyon szeretem, amikor valaki látatlanba és ismertség nélkül mindenfélét kitalál rólam, főleg olyankor, amikor most hallok valamit először magamról.Viszont igazam van, maga az érzés bizony egy vegyület eredmémnye.Megint más dolog az, hogy az emberek 99%-a vagy nem tudja ezt, vagy csak kirázza a hideg, amikor ebbe belegondol.Ettől viszont még a dolog lényege és mibenléte nem változik meg.

2013. jún. 9. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ettől viszont még a dolog lényege és mibenléte nem változik meg."

Fizikailag nem sajnos (és egyébként igen, JOGOSAN mindenkit kiráz a hideg és azonnal tagadja), de az értelem szintjén van szabad akaratom azt mondani, hogy NEM ez az az igazi szerelem, és akár mindenféle testi kapcsolat és "fajfentartás-mizéria" nélkül igen is tudok szeretni valakit, akár a halálig.

"akár mindenféle testi kapcsolat és "fajfentartás-mizéria" nélkül"

Na jó, mielőtt kiforgatnád a szavaimat, persze radikalizálni nem kell, tehát a szeretet nyelve lehet testi, de nem úgy mint pl. a macskáknál.

>(

2013. jún. 9. 11:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, bár szerintem felesleges ezen veszekedni. az igazat megvallva magam is hajlok a tudományos meghatározás keresésére, de szerintem egy biológiai magyarázat tudata nem ront el semmit... legalábbis engem úgyhiszem nem zavarna. attól hogy tudom hogy van reális magyarázata egy érzésnek/ érzetnek, attol még ugyanolyan jó marad :)
2013. jún. 9. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
4-es: Mi a helyzet a saját nemükhöz vonzódó emberekkel? Ők is ugyan úgy szerelmesek tudnak lenni, mint a heterok... Erre milyen tudományos magyarázatot tudsz adni, ami nem zárja ki az előbbit?
2013. jún. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!