Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi, miutánelege lesz az általa választott r! bancokból, akik porig alázzák, egy kedves, normális nőn verik le a bánatukat?
Nem egyszer jártam úgy, hogy a fiú előtte jól beleválasztott, a "lány" szétalázta, kihajította, később én kaptam vissza, pedig nem vagyok se házisárkány, se r!banc, mégis rajtam verték le a hülyeségüket! Most ugyan így vagyok, párom eddig romantikus volt, olyan, mint egy parkapcsolatban levő férfinak lennie kell, velem meg teljesen más, nuku közös program, , néha mintha csak egymás mellett élnénk.
De miért van ez? Velem van a baj?
Kapcsolataimban kompromisszumkész, hű és szerető társ voltam, mégsem elég jó?! Férjem is megkap mindent, ami egy férjnek jár (nincs elkapatva!!) és ezt kapom vissza! Legyek én is szemét? Vagy mi?!
Sajnálom, kedves 11!:(
Megkerdezhetem, hogy állt bosszút?
1. A kérdésre is válaszoltam.
2. Hatból három az pont a fele, vagyis nem a legtöbb. Sőt, ha kezdesz valakivel, vagy ilyen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!