Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha valaki mást keresek? Bővebben lent
"összejöttem egy csajjal nemrég nagyon kemény élete volt eddig és alkoholba meg fűbe nyomja el a bántatát én segíteni szeretnék neki de viszont nehezen viselem ezt ezenkívül eléggé kiállhatatlan hárpia de csak mikor neten beszélek vele élőben egész normális..."
Na most ebből nem az jött le, hogy ő hazudik meg becsap, meg elviselhetetlen. De ha viszont EZT gondolod és érzed, akkor szimplán szakíts vele, mert igenis valaki mást fűzni és két vasat tartani egyszerre a tűzben "mocskos dolog" és megcsalás is. Attól, hogy valaki hazudik neked, még nem kell neked is hazugnak meg csalónak lenni. Ha nem kell neked a csaj, akkor szakíts és keress mást, tisztán.
Utolsó voltam.
A csajt nem véletlen Alexandrának hivják . Lrht hogy van más is aki segitene rajta ha te is azt akarnád nem használd ki őt mert a komentjeidből itélve elégé utálod és egveted őt .
És nincs szűksége még egy lelkisérűlésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!