Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány, akibe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabi15 kérdése:

Egy lány, akibe szerelmes vagyok, azért nem szeretne velem összejönni, mert fél, hogy így megszűnne a barátságunk (nagyon jó barátok vagyunk). Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Légyszi őszinte választ.. Nagyon szeretem, régóta sokat beszélgetünk, és mindig megnevettetem. Tudom, hogy a lányok nem szeretnek a barátjukkal összejönni, de...

2013. máj. 26. 20:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De szerintem nem lenne bizonytalan ez.. talán.. én közben is ugyanúgy normi lennék vele.. mármint olyan is mint előtte.. áhh kész vagyok
2013. máj. 26. 21:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Komoly? :) az jó azért.
2013. máj. 26. 21:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Elolvastam, de csak ezt látom, hogy bllllllllaaaaaaaaaaaaa blllllllaaaaaaaa bllllllllllaaaaaaaaaa.... szoval értsd úgy, hogy nem akarta azt mondani, hogy barátnak jó vagy, de többre a-a
2013. máj. 26. 21:08
 14/24 A kérdező kommentje:
hm.. szívás.. :(
2013. máj. 26. 21:20
 15/24 anonim ***** válasza:

ez csak kifogás nem gerjed rád...

különben meg a jó kapcsolat titka hogy nem csak párok de legjobb barátok is az alanyok

2013. máj. 26. 23:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Akkor most melyik?? Am a legjobb barátom szerint Ő is (mármint a lány) vonzódik hozzám, és szerinte meg kellene csókolnom szimplán, és most ezzel szólogat be, hogy úristen milyen béna vagyok mert nekem kellene lépnem. Szerintetek igaza van és jó ötlet amit mond?? (Nem vagyok nyúl csak nem szeretném ha megharagudna..)
2013. máj. 27. 19:33
 17/24 anonim ***** válasza:
ha téll olyan jobba vagytok akk természetes h fél, de azért próbáld meg rábeszélni v közeledni felé, mert lehet megéri
2013. máj. 28. 20:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kösszi szépen! :) lehet megpróbálom
2013. máj. 28. 21:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak kifogás. barátságból szerelem lehet, de szerelemből barátság soha. ( vagy nagyon nagyon ritka). Ha nagyon jó barátok vagytok nem érdemes kockáztatni, mert sajnos nagyon könnyen rámehet a barátságotok. Egyszer én is össze jöttem az egyik legjobb fiu barátommal. Tudtam, hogy milyen érzéseket táplál irántam,azt mondtam hogy na jó próbáljuk meg... aztán részemről nem ment.. és húztuk egy darabig, mindig próbálltam tudomására hozni, hogy ez nekem nem megy, soha nem akartam megbántani... aztán rászántam magam és meg tettem a lépést, és mi maradt belőlle.. habár abban maradtunk, hgy minden lesz a régi mint azelőtt de nem ment részéről és a mai napig haragszik rám, és ráment a barátságunk amit egyikünk sem szeretett volna, pedig nem volt köztünk semmi féle testi kapcsolat, csak csók, és igy is ez lett a vége.
2013. máj. 28. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Ideális esetben előny barátságot továbbfejleszteni szerelemmé: ismeritek már egymást, mint a rossz pénzt, kiderült ezerszer, mennyire kattantok egymásra, ideje jobban belemenni. Persze ehhez két ember kell.

Nem értek egyet a tömeggel abban, hogy szakításból nemigen lehet barátság. Két értelmes ember kell hozzá, és persze akarniuk kell, meg vállalniuk kell mindent, ami volt.

Természetes, hogy azok az agyatlanok, akik a szakítást élből összeveszésnek nevezik, pontosan 0 eséllyel lehetnének barátok egy kis kavarászós bonyodalom után. Már ha egyáltalán van köze a barátságfogalmuknak a barátsághoz.

2013. máj. 28. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!