Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy komolyan vegyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiu tetszik es szerintem en is tetszek neki. Szoktunk beszelni facebook on meg telefonon es skypon is de egyszer egyszer olyan kozonbos velem , maskor pedig allandoan puszis jeleket kuld ... o tudja hogy tetszik nekem en nem kerdeztem tolle hogy en tetszek e. Olyan furcsan viselkedik egyszer egyszer intha csak gy darab rongy lennek egy kis jelentektelen senki ... maskor pedig nah aranyos kedves vicces . Szerintetek mit tegyek megeri faradozni azzal hogy irogatok ra stb. vagy inkabb hagyam a francba :/ helyesirasert bocsi de nem magyar az anyanyelvem.2013. máj. 24. 21:41
1/2 anonim válasza:
Babám! Az érett lányok nem féjszbukon beszélnek ilyenekről. Ej ej!
2/2 anonim válasza:
ha ez neked fáradtság, akkor nem éri meg...
szerintem nem érez irántad semmit, különben már lépett volna, pusztán barátbak vagy ismerősnek tekint téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!