Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is megköpködnétek mert 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megköpködnétek mert 21 évvel idősebb a párom?

Figyelt kérdés
szerelem,párkapcsolat,korkülönbség

2013. máj. 22. 16:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem túl jól, ennek ellenére továbbra sem nagyon érdekel senkit :D

..majd találsz állást

2013. máj. 22. 16:31
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
nekem volt már olyan kapcsolatom,hogy én 16 voltam ő pedig 41 most pedig 2 éve olyan kapcsolatban élek ahol 17 év korkülönbség van :)))) szóval a lényeg,hogy szeressétek egymáááást :)))
2013. máj. 22. 16:32
 13/23 A kérdező kommentje:
:D na tessék. eddig tartott a tolerancia :D
 14/23 anonim ***** válasza:
ha gazdag lennék én is így élnék:)
 15/23 A kérdező kommentje:
senki nem mondta hogy gazdag. csak annyit mondtam hogy üzletember és jól megy
2013. máj. 22. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindenki jól jár. Nincs ezzel semmi baj.
2013. máj. 22. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát igen, elsőre én is azt mondanám, hogy a férfinak kell egy fiatal nőcske, a nőnek meg pénz.

De mivel nem ismerlek titeket, nem mondok ilyesmit, mert lehet tényleg szeretitek egymást, és nem (vagy nem csak) érdekek fűznek titeket egymáshoz. Amúgy szerintem ilyen korban már nem számít annyira a kor, mondjuk ha 80 éves lenne a párod, kicsit furán néznék rád, az biztos.

2013. máj. 22. 17:59
 18/23 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást. 2 éve vagyunk egy pár. Sajnos közben nekem is szembesülnöm kellett azzal hogy az alapképzéses diplomám önmagában kevés és tovább kell tanulnom, ezért nincs jelenleg munkám. De ez nem azt jelenti hogy nem is lesz vagy h nem akarok. Hát csak ha valaki részleteket nem tud, az hajlamos keményen ítélkezni. Amit mondjuk bizonyos szinten már megtanultam kezelni. Mert mást nem tudok kezdeni vele, azért nem fogok szakítani hogy más ettől nyugodtabb legyen :)
2013. máj. 22. 18:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha boldog vagy vele, ne érdekeljen más véleménye :D Mindenkiről kialakul egy kép, ha nem ismeri eléggé az ember, ez ellen sajnos nem lehet tenni.
2013. máj. 22. 20:06
 20/23 anonim válasza:
nem kell velük foglalkozni. 18 vagyok, a párom 38 éves. kit érdekel, hogy mit gondolnak mások? :)
2013. máj. 23. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!