Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a nővel? Mi lenne a legjobb szerintetek?
már elég régóta ismerem neten keresztül... annyit a csajról h az előző barátja megölte magát és ő talált rá utána próbáltam elhívni h talizzunk de nem jött ezután nem is beszéltünk vagy kb 5 évig aztán összejött egy szkinheddel aki állandóan verte 3 évig kb... ezután jöttünk össze és hát eléggé rossz állapotban van az anyjáékkal él a konyhában lakik ha találkozunk órákat késik és állandóan beakar rúgni és ha megteszi akkor elviselhetetlen aztán mindenféle baja van mostanság azzal jön h egy világ választ el minket mivel én jobb sorból való vagyok kicsit meg h nem értem meg a bajait de akármit is mondok neki mindig mindenért leb@sz van egy háza amiben a volt párja lakik mint haszonélvező és most kijött neki egy szép kis összeg az apehtől amit ki kellene h fizessen jelenleg ezért van kiakadva... ja meg az állandó probléma h felhívom h mi van vele most éjszakás volt és felébresztettem és lehordott mindennek h én nem nézem semmibe meg azt hiszem h egy állat h állandóan hívogatom meg nem hagyom békén gondolom ezt az előző barátja miatt hiszi aki ellenőrzése alatt tartotta és állandón verte meg minden szava parancs volt de én csak azért hívom h tudjam mivan vele mert szeretem...
mégis mit csináljak? mi lenne a legjobb? hogyan viszonyuljak hozzá?
Pszichológus vagy pszichiáter kell neki.
Sajnos rajta már csak szakember segíthet szerintem.
Ha szereted, akkor vedd rá, hogy kezeltesse magát...nehéz lesz, de próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!