Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztálybol akibe szerelmes lettem de nem merem elmondani neki többi lent. Mit tegyek?
Figyelj: hallgass rám: nem lepődsz meg, ha azt mondom te még kib*szottul fiatal vagy. Menj és próbálkozz más lányoknál. Jobb ha előbb elkezdesz más lányoknak is udvarolni, minthogy egyetlenegy csaj kössön le.
Nézd, én tavaly lettem 23 és még 1 éve sincs hogy először elkezdtem randizgatni, azóta 6 csajjal randiztam, közülük 1-el lett egy kéthetes kapcsolatom is. Eddig egyik csaj se volt odáig értem, tehát az összes csalódás lett a vége, van amelyik jobban fájt, de ezek kellettek is, hogy érettebb legyek. Vannak nálam tehát jóval tapasztaltabban, de én se vagyok hülye, jobban megismertem a nőket.
Az élet nem tündérmese, nincs az hogy gyerekkorotok óta ismeritek egymást, a csajnak volt már csomó pasija de hirtelen rájön hogy te vagy neki az egyetlen, meg ilyenek... Ha azt látod, hogy boldog a pasijával akkor elmondanod sem érdemes, hogy beleestél, hanem lépj tovább. Szerintem ezer más csaj van, aki odalenne érted... Ennyi. 23/F
és én ott "akadtam ki" hogy neki eddig 5 pasija volt... neked meg 43? gondolom azt is beleszámoltad, akire csak ránéztél xDD
a kérdésre válaszolva: hanyagold, ha van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!