Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés (11. hónap lassan) után első találkozás?
Sziasztok. Nyár közepe-vége fele ismerkedtem meg skypeon egy lánnyal, szinte mindennap beszélgettünk, késő délutántól hajnalokig, de sose kettesben, mindig ott volt valamelyik barátnője, vagy csoportban beszélgettünk. Aztán nyár végén-ősz elején elkezdtünk facebookon is beszélgetni,szépen lassan alakult ez a "kapcsolat". Elején még egyszerű rajongás-tetszés volt az egész, de mintha idén télre ez kicsit több lett volna a részéről és később részemről is. Mindennap órákat beszélünk, mindent megosztunk egymással, semmi titok nincs köztünk és közben nagyon hűséges és tényleg nagyon úgy néz ki, hogy tetszem neki és szeret; ez kölcsönös. De Itt a nyár, szeretnénk találkozni, sajnos elég messze lakik (kb. 100km-120km) így elég nehéz összehozni egy olyan helyet, ami mindkettőnknek jó. Első találkozáson mi legyen a téma, ha eldurranna az első csók, az gond lenne?(Mindketten vágyunk rá, nagyon :) ) Mit csináljunk? Esetleg mozi, vagy üljünk be egy gyorsétterembe, mit vigyek neki?... Tudom, sok a kérdés de ilyen még nem volt velem, teljesen új a szitu.
Mindketten 15 évesek vagyunk.
Szerintem tök könnyen ki lehet szúrni, ha valaki kamuzik, persze ez az ember intelligenciájától is függ.
Nekem már volt olyan ember, akit előtte nem is ismertem, neten írt kritikát a rajzomhoz, majd felvettük egymást FB-re, és olyan lett, mint valami pszichiáter vagy nem tudom, de tök félelmetes, őrületbe is kergetett már párszor, annyira tudta, mikor mi a helyzet. Na szerintem az ilyen embernek abszolút nincs gondja még webcam nélkül se XD
Igen, pont ezért mondom, hogy bízz magadban.
Sokan cikinek tartják a netes ismerkedést, de szerintem nem az.
Én is neten szerettem bele a srácba, na meg van két nagyon jó barátom, MMORPG-ben ismerkedtünk össze, az ország két végén lakunk, de múlt nyáron volt tali, és életem legjobb napja volt. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!