Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem egy olyan fiúba aki külsőleg nem tetszik.

Figyelt kérdés

Facebookon kb egy hónapja elkezdtem beszélgetni egy fiúval, akivel végül annyit beszéltem hogy beleszerettem...a belsőjébe(ő is belém).Tegnap találkoztunk először és hát...a képek nem adnak mindent vissza..nem mondom hogy csúnya vagy ilyesmi, csak másra számítottam..nem nagyon mernék vele mások előtt mutatkozni, és tudom hogy megis szólnának hogy ilyen fiúval álltam össze..szóval szerintetek mi legyen..hagyjam, vagy merjem felvállalni, esetleg járjunk titokba?de az meg milyen már

(olyan kommentek nem érdekelnek hogy lányoknak méghogy nem számít a külső, szerintem mindenkinek számít vmien szinten)

2013. máj. 11. 16:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%
ha átlagos vagy és összejössz egy átlagos sráccal akkor biztos kiröhögnének... nyilván
2013. máj. 11. 17:17
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

nagyon felszínes vagy, jobb neki, ha nem jöttök össze.

mondd meg neki, hogy nem az eseted, ki fogja bírni.

2013. máj. 11. 17:27
 23/37 A kérdező kommentje:
öszezavartok
2013. máj. 11. 17:37
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond vele?

Extrém külseje van? Piercing, tetkó, kakastaréj?

Vagy tényleg csak másra számítottál?

Ha csak te számítottál másra, de nem ronda, akkor nem fognak kinevetni, csak neked kell majd megszoknod a kinézetét.

Ha meg ronda is valójában, akkor te azt a szerelemtől nem érzékeled...szóval szerintem nem szerettél belé, csak vonzalom volt. :)

17/L

2013. máj. 11. 17:43
 25/37 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg, mi van vele, hogy "nem ronda, de másra számítottál"??
2013. máj. 11. 17:51
 26/37 anonim ***** válasza:
Meg nem mernél vele mások előtt mutatkozni.
2013. máj. 11. 17:51
 27/37 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. máj. 11. 18:31
 28/37 A kérdező kommentje:

Hát képen sima az arca.. élőbe meg pattanásos vagy milyen..

Meg néha nem lehet érteni mit beszél..lehet azért mert felül a szája "nem nőtt össze" vagy hogy magyarázzam el..csak egy ív van a száján :D de az nem feltünő

Én 15(nem sokáig) ő 19.

2013. máj. 11. 18:43
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
A pattanás múlandó. Egy korszak csak.
2013. máj. 11. 19:27
 30/37 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy elég vékonyka!
2013. máj. 11. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!