Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátom, mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom, mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Volt nemrégiben egy öt honapos kapcsolatom. De ugy igazàbol sose kellettem a fiùknak. Màr szépnek se érzem magam..Amugy jofej, vicces vagyok (nem vagyok nagyképü) vannak fiu baràtaim de àltalàban csak olyan fiuknak tetszem akik csunyàk és hàt azért akàrkitöl én se szeretnék semmit se..

Ha kell küldök képet is priviben hogy esetleg tényleg a külsömmel lenne ekkora baj ..

17/L

2013. máj. 11. 11:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
küldjé de tuti azzal van baj xd
2013. máj. 11. 11:11
 2/20 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy rossz embereket fogtál eddig ki.

17 vagy,még nem pörgött le az egész életed :)

2013. máj. 11. 11:12
 3/20 XCI ***** válasza:
Küldj, de itt sem a külső lesz problémás.
2013. máj. 11. 11:14
 4/20 anonim ***** válasza:
Küldjed kislány!
2013. máj. 11. 11:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy még nem jött el a "Te időd". Mindenkinek van egy érési folyamata, amibe az is beletartozik, hogy olyan emberekkel találkozik, akik nem indítanak meg benne érzéseket, vagy pedig őt nem értékelik úgy, ahogyan vágyik rá. Erről lehet itt is szó. Fiatal vagy, még előtted az egész élet. :)
2013. máj. 11. 11:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Megnéznélek!

F.

2013. máj. 11. 11:16
 7/20 anonim ***** válasza:
Meglesnélek, de aligha kinézeti problémák lesznek itt.
2013. máj. 11. 11:19
 8/20 anonim ***** válasza:
küld!
2013. máj. 11. 11:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem is kell:)
2013. máj. 11. 11:23
 10/20 anonim ***** válasza:
Mert csak a legjóképűbb fiúkat veszed észre, náluk pedig nagy a konkurencia.
2013. máj. 11. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!