Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők tényleg élvezik ha mások érzéseivel játszhatnak?
Az exem felköszöntött a névnapomon 5 hónappal a szakításunk után facebookon. Nagyon jól tudja, hogy vannak még érzelmeim iránta. A lényeg, hogy mondtam neki tiltson le, mert nem akarok tudni róla semmit és én még szeretem. Erre feloldott tegnap és felköszöntöt. Erre én próbáltam vele beszélgetni de láttam, hogy reménytelen. Miért kell ezt csinálni? Már épp kezdtem elfelejteni és túltenni magam rajta erre ez történik...
Előre is elnézést kérek a helyes írásért de eléggé ideges vagyok...
Egyébként ő 23 L én 22 F.
Ja, férfiak között is vannak ilyenek. Itt egyszerűen arról van szó, hogy az emberek nem tudják kezelni a hatalmat. Ha pedig valakiért úgy vagy oda, hogy ő nincs érted, akkor neki hatalma van feletted bizonyos értelemben.
És sokan szeretnek "élvezkedni" úgy, hogy próbálgatják ezt a hatalmat. Van, hogy tudatlanul.
Igen egyet értek az előzővel. Nem értem mire jó ez. Ha a másik még mindig szereti és tudja is, akkor miért nem lehet békén hagyni... Mellesleg még neki állt feljebb mikor rákérdeztem, hogy most ez miért kellett?
Az a rossz, hogy én nem ilyen embernek ismertem meg...
Sz*rd le. Hidd el vannak rosszabb nők is.. A barátom az exbarátnőjével 4 hónapot volt együtt, a csaj ebben a 4 hónapban folyamatosan egyszerre 3 pasival csalta. Miután kiderült, szakítottak, de a csaj megkérdezte, hogy azért nem maradna-e a szeretője.
Egy évig nem volt senkije, aztán az én barátom lett. Pár hónapja voltunk együtt már, mikor a csaj újra felkereste hasonló szándékkal.
Vannak még patkányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!